Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ: Με σχέδιο και αρχές η διαχείριση στο Δήμο Πύλου

Ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Πύλου Ηλίας Κανάκης, το τελευταίο χρονικό διάστημα ασκείται ασκόπως στην συγγραφή επιστολών, που αποστέλλει προς δημοσίευση στον τοπικό ημερήσιο Τύπο. Αποκλειστικός στόχος των επιστολών του είναι η προσωπικότητα του δημάρχου Πύλου καθώς και των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, συγκροτώντας έναν παραληρηματικό λόγο θεμελιωμένο στην πολιτική δημαγωγία και στον λαϊκισμό, έναν λόγο που εκουσίως διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και την αλήθεια.
Ο κ. Κανάκης σκόπιμα αποκρύπτει ότι ο σχεδιασμός της επένδυσης της Π.Ο.Τ.Α. δεν ανήκει στο πλέγμα των αρμοδιοτήτων του Δήμου Πύλου αλλά σε αυτόν της Κεντρικής Διοίκησης, επίσης εκουσίως λησμονεί ότι η επένδυση της Π.Ο.Τ.Α. εδράζεται σε ειδικό καθεστώς νομοθετικών και κανονιστικών διατάξεων που διαμορφώθηκε με την απόλυτη σύμπνοια της πλειοψηφίας των κομμάτων της Βουλής.
Η δημοτική μας παράταξη, ως εκλεγμένη δημοτική αρχή, διαχειρίζεται τα συμφέροντα του Δήμου Πύλου με βάση συγκεκριμένο σχέδιο και με προσήλωση σε θεμελιώδεις αρχές. Σε κάθε περίπτωση και σε ό,τι αφορά θέματα όπως: πηγές ή υπόγεια ύδατα, αγροτικοί δρόμοι, μετατόπιση εθνικού δρόμου Πύλου – Κυπαρισσίας εκτός Π.Ο.Τ.Α., ελεύθερη πρόσβαση στον αιγιαλό και την παραλία, υπάρχει συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο και, όπου απαιτείται, προηγούμενες ή μελλοντικές αποφάσεις του Δ.Σ. του Δήμου Πύλου, ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο αποτέλεσμα, διαχρονικά, για το δήμο. Στόχος μας είναι η διασφάλιση της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης του τόπου προς όφελος των δημοτών και κυρίως της νεολαίας, μιας ανάπτυξης η οποία θα εγγυάται την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος. Ο Πυλιακός λαός γνωρίζει και συναισθάνεται ότι η δημοτική αρχή είναι υπεύθυνη, αποτελεσματική, ευαίσθητη, δημοκρατική και κυρίως διαυγής καθώς ούτε συναλλάσσεται ούτε υποχωρεί ούτε διαπλέκεται. Οι ψίθυροι περί του αντιθέτου και η σύνθεση της σχετικής φιλολογίας με κλασικό παράδειγμα τις επιστολές του κ. Κανάκη δεν μπορούν να θολώσουν τη διαύγεια της πραγματικότητας. Αλλωστε έχουν γνώση οι φύλακες.
Ο Δήμαρχος Πύλου
Γιώργος Χρονόπουλος
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 25/08/08

5 σχόλια:

  1. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕ !!! ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ Κ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΓΙΣΜΕΝΕ ΠΕΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ "ΑΝΩΝΥΜΕ" ΓΙΑ ΑΡΧΗ,ΠΕΤΑ ΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ "ΣΚΑΤΙΛΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ,Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΊΟ???Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ!!!ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΄ΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΙΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΤΡΙΝΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ
    ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ! ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΙΑ ΒΡΥΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 40-50
    ΠΟΝΤΟΥΣ(ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ)!! ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ , ΡΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ? ΤΙΙΙΙ? ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΙΖΕΣ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΟΥ ?? ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ Η ΑΡΔΕΥΣΗ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ? ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ? Α ΡΕ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!

    ΥΓ1:ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ (ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ,ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ)

    ΥΓ2: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΖ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΟΜΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΙΓΗ Η' ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΜΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΚΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή