Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΩΡΙΟ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-1 Είχαν από ένα ημίχρονο

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο του Δωρίου, μεταξύ του Δωριέα και του Τσικλητήρα Πύλου. Ηταν ένα ματς που παίχτηκε αρκετά καλό ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, μιας και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Το Δώριο είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος όπου προηγήθηκε, και ο Τσικλητήρας επικράτησε στην επανάληψη που ισοφάρισε και έχασε κι άλλες ευκαιρίες. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τον Δωριέα στο πρωτάθλημα, ενώ για την Πύλο η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και αφού έχασαν κάποιες ευκαιρίες στα πρώτα 20 λεπτά, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 35’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπ. Αναστασόπουλου που έγραψε το 1-0. Στο 37’ το σουτ του Π. Καλδή απέκρουσε ο Νικητόπουλος. Στην επανάληψη η ομάδα του Θανάση Λακριντή πήρε τα ηνία του αγώνα και δημιούργησε τις φάσεις για να φτάσει στην ισοφάριση.
Δοκάρι ο Μακρυνιώτης
Πάντως η πρώτη καλή φάση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν για το Δώριο που μπορούσε στο 63’ να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Μακρυνιώτη, το δυνατό σουτ του οποίου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι αφού πρώτα είχε αποκρούσει ασθενώς ο Τσουλάκος. Η ισοφάριση για την Πύλο ήρθε στο 73’ όταν ύστερα από σέντρα του Γκέκα ο Διακουμής που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι με πλασέ έκανε το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαραγκός είχε κεφαλιά λίγο άουτ. Στο 80’ ο Π. Καλδής βγήκε τετ-α-τετ από πλάγια θέση όμως δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και χάθηκε η ευκαιρία για την Πύλο.
Αποβλήθηκε στο 91’ ο Αναστασόπουλος
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπάμπης Αναστασόπουλος πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση και αποβλήθηκε. Παράπονα εξέφρασε η ομάδα του Δωρίου για τον διαιτητή Γεωργακίλα. Βοηθοί του ήταν οι Κορομηλάς και Βρυώνης.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Τσουλάκος, Γκέκας, Μαραγκός,Πανταζόπουλος, Κατσούλης, Κατσιγιάννης, Σκολκίμ (60’ Διακουμής), Εμμανουήλ, Κουφός (40’ Λίγκρης), Σαλιάι, Π. Καλδής (87’ Δ. Καλδής).
"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 29/09/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου