Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ ΑΠΟ “ΘΗΣΕΑ” Αντικατάσταση τμημάτων του δικτύου ύδρευσης

image

Τμήματα των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης σε περιοχές του Δήμου Πύλου πρόκειται να αντικατασταθούν, με έργο που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Θησέας”. Η δημοπρασία θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου και ο προϋπολογισμός του έργου είναι 200.000 ευρώ. Προβλέπεται η αντικατάσταση του δικτύου σ’ όλη τη Σχινόλακα, σε μικρά τμήματα σε Ικλαινα, Πύλα, Πλάτανο και Παπούλια και στη Γλυφάδα θα εγκατασταθεί νέος αγωγός 2.300 μέτρων από την πηγή στην καινούργια δεξαμενή. Την ίδια μέρα θα γίνει δημοπρασία για τσιμεντοστρώσεις οδών, κυρίως σε αγροτικούς δρόμους, προϋπολογισμού 30.000 ευρώ με χρηματοδότηση από τη ΣΑΤΑ 2008.
Επίσης, ο Δήμος Πύλου περιμένει την έγκριση για να δημοπρατήσει έργα ασφαλτοστρώσεων και νέων δεξαμενών ύδρευσης, που χρηματοδοτούνται από το “Θησέα”. Για τις ασφαλτοστρώσεις η συνολική χρηματοδότηση είναι ύψους 140.000 ευρώ και η πιο σημαντική παρέμβαση προβλέπεται στο δρόμο από τη Γιάλοβα στη Σχινόλακα. Για το δεύτερο έργο η συνολική πίστωση είναι 150.000 ευρώ και αφορά νέες δεξαμενές στην Πύλα (κοντά στη Γιάλοβα), στο Μεσοχώρι, στην Καλλιθέα και στο Κυνηγού.
Τέλος, ο Δήμος Πύλου αναμένεται να δημοπρατήσει έργο ύψους 100.000 ευρώ, που προβλέπει συνδέσεις των κατοικιών με το δίκτυο αποχέτευσης μέσα στην πόλη.

Γ.Σ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 28/09/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου