Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Ερωτηματικό η έδρα του Τσικλητήρα

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται στην Πύλο ώστε να παραχωρηθεί εγκαίρως -μετά τις εργασίες συντήρησης- το γήπεδο για τον αγώνα του Σαββάτου με την Κυπαρισσία. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως και στην πρεμιέρα, ο Τσικλητήρας θα παίξει στην Καλλιθέα, χάνοντας ένα σημαντικό αβαντάζ.
Ο Θανάσης Λακριντής αποφεύγει τα μεγάλα λόγια για την επικείμενη αναμέτρηση, υπενθυμίζοντας ότι ο ΑΟΚ έχει ήδη κάνει το 2x2. «Στόχος μας από την αρχή ήταν να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο σε κάθε αγώνα. Προσπαθώντας να ξεπεράσουμε και τα προβλήματα με το γήπεδο θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε το Σάββατο» τονίζει ο προπονητής του Τσικλητήρα, ενώ μιλώντας για το προχθεσινό ματς θεωρεί ότι εκτός από το βαθμό μέσα στο Δώριο, η Πύλος θα μπορούσε να πάρει ολόκληρο το 3ποντο: «Μετά από ένα μοιρασμένο α’ ημίχρονο μπήκαμε στην επανάληψη πιο δυνατά και οι εσωτερικές αλλαγές βοήθησαν στο να πάρουμε τα ηνία του αγώνα. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το 1-1, αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν σοβαροί στην τελική προσπάθεια. Το πιο σημαντικό είναι, όμως, ότι παρουσιαστήκαμε σαφώς πιο βελτιωμένοι σε σχέση με την 1η αγωνιστική, αν και οι πρεμιέρες έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες».
Ο Τσικλητήρας συνέχισε χθες με χαλαρή (κανονική για όσους δεν έπαιξαν στο Δώριο) προπόνηση και από σήμερα μπαίνει σε ρυθμούς Κυπαρισσίας. Ο Θανάσης Λακριντής δεν έχει νέα προβλήματα ν΄ αντιμετωπίσει (τραυματίες παραμένουν οι Ζευγίτης και Γ. Καλδής), ενώ σήμερα θα γνωρίζει αν εξασφαλίσει άδεια ο Φώτης Διακουμής (υπηρετεί στο Ναυτικό, στην Κρήτη).
"ΘΑΡΡΟΣ" 30/09/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου