Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0

-ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
-Ο ΠΡΩΗΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΣΤΑΘΑΣ, «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...

Το απίστευτο σερί ισοπαλιών του Τσικλητήρα συνεχίζεται, καθώς με το χθεσινό 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας έφτασε τις πέντε σε ισάριθμα παιχνίδια -θυμίζοντας τον Άρη (είχε 11) της περασμένης δεκαετίας, που πάντως είχε καλή συνέχεια! Το αποτέλεσμα στην Πύλο αδικεί σε κάποιο βαθμό την γηπεδούχο ομάδα που είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκειά του αγώνα (ο Απόλλωνας πήρε τα ηνία στα μέσα του β’ μέρους για ένα 20λεπτο), ενώ όσες επικίνδυνες φάσεις δημιούργησε «καθάρισε» ο περυσινός της τερματοφύλακας, Θοδωρής Σταθάς. Από την άλλη, δεδομένου ότι μιλάμε και για ένα εκτός έδρας ματς, ο Απόλλωνας έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας.
Οι δύο ομάδες είχαν πάντως κι από ένα δοκάρι, γεγονός που αποδεικνύει ότι το ματς -ιδιαίτερα στην επανάληψη- άξιζε για ένα τουλάχιστον γκολ. Το οποίο δεν είδαν βέβαια τελικά οι περίπου 300 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά τουλάχιστον απέφυγαν τη βροχή που πέρα από το «νοτισμένο» χόρτο δεν δημιούργησε άλλα προβλήματα.
Οι κυριότερες φάσεις
Στο πρώτο 45λεπτο οι δύο ομάδες πρόσφεραν μέτριο θέαμα, με τον Τρικουράκη να απειλεί για λογαριασμό του Απόλλωνα στο 10’ με ένα σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 18’ ο Γκέγκας έβγαλε τη σέντρα, αλλά την καρφωτή κεφαλιά του Λακριντή έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Σταθάς. Στο 35’ σουτ του Γκέγκα ο Σταθάς έδιωξε και πάλι. Στο 10λεπτο της επανάληψης ο Βρεττέας «σημάδεψε» το κάθετο δοκάρι σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 60΄κεφαλιά του Γκέγκα απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα και στο 70’ κεφαλιά Λακριντή έδιωξε σωτήρια με υπερένταση ο Σταθάς. Στο 82’ ο Γκέγκας έφτασε κοντά στη νίκη, αλλά η κεφαλιά του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Ηλία Νικολόπουλου και των συνεργατών του Μπλάνα-Καστανά.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Τσουλάκος, Κουφός, Μαραγκός, Εμμανουήλ, Κατσούλης, Σκολκίμ (52’ Διον. Κατσιγιάννης), Κωστάκος (65’ Π. Καλδής), Πανταζόπουλος, Ντούκας, Λακριντής, Γκέγκας.
"ΘΑΡΡΟΣ" 19/10/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου