Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ Στο πόδι η Πύλος

Την αντίθεσή τους στην κατάργηση του υποπρακτορείου της ΔΕΗ στην Πύλο εξέφρασαν χθες το πρωί με διαμαρτυρία οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.
Η αντίδραση είναι καθολική, αφού πλέον κάτοικοι και επαγγελματίες θα πρέπει να πληρώνουν τους λογαριασμούς σε τράπεζες και ταχυδρομείο, επιβαρυνόμενοι με ένα επιπλέον ποσό, ενώ για τις υπόλοιπες υπηρεσίες να επισκέπτονται τη ΔΕΗ στην Καλαμάτα.
Το Ταμείο του πρακτορείου έχει κλείσει από τις αρχές Οκτωβρίου, μία διοικητική υπάλληλος μετακινήθηκε ήδη στην Καλαμάτα, ενώ στην Πύλο έχουν μείνει ένας διοικητικός υπάλληλος και δύο τεχνίτες, με προοπτική τις επόμενες ημέρες το γραφείο να κλείσει τελείως.
Ωστόσο, μιλώντας στο «Θάρρος» ο δήμαρχος Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος παρατήρησε ότι μετά από νέες επαφές με τη διοίκηση της ΔΕΗ, υπήρξε δέσμευση ότι το πρακτορείο δε θα κλείσει και θα συνεχίσει να λειτουργεί με τις ίδιες υπηρεσίες. Μάλιστα, μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένει τη δέσμευση της ΔΕΗ και εγγράφως. Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις από το Δήμο.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου