Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΥΛΟΥ Να δοθούν έγγραφες διαβεβαιώσεις της ΔΕΗ

Εγγραφες διαβεβαιώσεις περιμένει πλέον ο Δήμος Πύλου πως δε θα κλείσει το γραφείο της ΔΕΗ στην πόλη. Και αν δεν έχουν δοθεί μέχρι τη Δευτέρα, θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. Αυτό επεσήμανε στην “Ε” ο δήμαρχος Γιώργος Χρονόπουλος, αναφέροντας πως ο δήμος παρακολουθεί και πιέζει για να μην κλείσει το γραφείο. Ο κ. Χρονόπουλος ενημέρωσε ότι μετά τη διαφαινόμενη αθέτηση των υποσχέσεων που είχε λάβει αρχικά, έγιναν καινούργιες προσπάθειες και δόθηκαν εκ νέου διαβεβαιώσεις.
Στο μεταξύ, σήμερα στις 10 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο της ΔΕΗ στην Πύλο, για να αποτραπεί το ενδεχόμενο κλείσιμό του. Συγκεκριμένα, για την υπόθεση του γραφείου της ΔΕΗ ο δήμαρχος Πύλου σημείωσε: «Με την ομόφωνη απόφασή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο εδώ και 2 μήνες διατρανώσαμε την αντίθεσή μας στο ενδεχόμενο κλείσιμο του γραφείου της ΔΕΗ στην Πύλο. Στις επαφές που είχαμε και στις πιέσεις που ασκήσαμε, μας είχαν διαβεβαιώσει ότι δε θα κλείσει. Μέχρι και σε ερώτηση στη Βουλή από το βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλο δόθηκε τέτοια απάντηση, ότι δε θα κλείσει. Ομως, εδώ και 10 ημέρες μαθαίνουμε ότι προχωρούν σε κλείσιμο. Επικοινώνησα με υπεύθυνα πολιτικά και υπηρεσιακά πρόσωπα και προσπαθήσαμε να το αποτρέψουμε. Τη Δευτέρα με διαβεβαίωσαν από τα κεντρικά της ΔΕΗ ότι το γραφείο στην Πύλο θα παραμείνει. Μένει να το δούμε και γραπτώς. Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα περιμένουμε τη γραπτή διαβεβαίωση, διαφορετικά ως δήμος θα προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια και κινητοποίηση χρειαστεί. Το γραφείο στην Πύλο έχει μεγάλη σημασία, εξυπηρετεί όλη τη Δυτική Πυλία και όχι μόνο».
Γ.Σ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 16/10/2008

2 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ,ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ?ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ...ΟΛΑ!!!..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ...!!! ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ?!!!Ε ΟΧΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή