Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-1 Εσπασε το ρόδι

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥΣ ΓΚΕΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΪ

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε χθες ο Τσικλητήρας Πύλου που πικράτησε το γήπεδο του του Ηρακλή Καλαμάτας με 2-1. Η ομάδα του Θανάση Λακριντή ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι σε έναν Ηρακλή που ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο ημίχρονο και είχε την ατυχία να κάνει δύο αλλαγές λόγω τραυματισμού. Με αυτή τη νίκη οι Πυλιώτες έφτασαν τους 9 βαθμούς, προσπερνόντας τον Ηρακλή που παρέμεινε στους 8.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 5’ ο Λύγκρης πλάσαρε άουτ από καλή θέση, όπως έκανε και ο Διακουμής στο 20’. Στο 22’ ο Γκέκας με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπακολέα γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Σαβίδη πήρε τα ηνία και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Δωδέκατο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πύλος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Διακουμή, Λύγκρη, Καλδή και Σαλιαϊ. Τελικά ο Σαλιαϊ στο 75’ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έγραψε το 2-0, σε μια φάση που οι άνθρωποι του Ηρακλή διαμαρτύρονται για πολλά μέτρα οφσάιντ. Το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 με ένα γκολ του Αρβανίτη στο 87’ με μακρινό σουτ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Καστανά και Λαμπίρη.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ:
Τσουλάκος, Πανταζόπουλος, Δ. Κατσίγιαννης, Μαραγκός, Γ. Κατσίγιαννης (88’ Κουφός), Σκολκίμ (65’ Λ. Γουρνάς), Γκέκας, Σαλιαϊ, Κατσούλης, Διακουμής, Λύγκρης (70’ Π. Καλδής). "NotoSport" 09/11/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου