Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Εγκρίσεις για δημοπράτηση έργων περιμένει ο Δήμος Πύλου

Προβλήματα υπάρχουν με το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο των έργων του προγράμματος “Θησέας“ στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι εγκρίσεις δημοπράτησης έργων σε δήμους της Μεσσηνίας. Μεταξύ αυτών είναι και ο Δήμος Πύλου, που περιμένει τις εγκρίσεις για να δημοπρατήσει α) την κατασκευή 5 δεξαμενών ύδρευσης σε ισάριθμα τοπικά διαμερίσματα, μέσω δύο εργολαβιών, και β) την κατασκευή φρεατίων για τη σύνδεση των οικιών με το δίκτυο αποχέτευσης στην πόλη της Πύλου.
Στο μεταξύ, σήμερα πραγματοποιείται δημοπρασία ασφαλτοστρώσεων, προϋπολογισμού 107.000 ευρώ. Πρόκειται για έργο του “Θησέα“, που αφορά το δρόμο Γιάλοβας - Σχινόλακας. Μια ακόμα παρόμοια δημοπρασία, προϋπολογισμού 33.000 ευρώ, έχει προγραμματιστεί για τις 25 του μήνα και αφορά ασφαλτόστρωση στη Σχινόλακα.
Επίσης, ο Δήμος Πύλου αναμένει την απόφαση για την ένσταση που έχει υποβληθεί από εργολάβο, για το αποτέλεσμα της δημοπρασίας της αντικατάστασης τμημάτων εσωτερικών δικτύων ύδρευσης, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται και αυτό από το “Θησέα“.
Γ.Σ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 13/11/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου