Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-3 Ηθελε περισσότερο τη νίκη

Πολύτιμη νίκη στο γήπεδο των Αρφαρών πήρε ο Τσικλητήρας Πύλου κερδίζοντας 3-0 τον Πανθουριακό. Η ομάδα της Πύλου με την εμφάνισή της έδειξε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη, έπαιξε καλή μπάλα και στο τέλος δικαιώθηκε.
Από την άλλη μεριά ο Πανθουριακός δεν ήταν έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς, όπως φάνηκε στη διάρκεια του 90λεπτου, και δεν δικαιούτο να ελπίζει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την παρουσία του δεν άξιζε κάτι καλό - πάντως σε δύο ευκαιρίες στο α‘ ημίχρονο θα μπορούσε να έχει σκοράρει.
Στο 4’ ο Ζερβάκος στην προσπάθειά του να απομακρύνει σούταρε στο κάθετο δοκάρι του Σκαλαίου και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 7’ ο Πανταζόπουλος είδε εκτός εστίας τον Σκαλαίο και έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε ένα βήμα προς τα πίσω και με το ένα χέρι απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 14’ διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Διακουμή απέκρουσε με τα πόδια ο Σκαλαίος. Στο 15’ ο Εμμανουήλ έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Διακουμή, αυτός μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ, απέκρουσε αρχικά ο Σκαλαίος και στη συνέχεια ο Γεωργαντάς έδιωξε την μπάλα μακριά. Στο επόμενο λεπτό σέντρα του Λακριντή, ο Διακουμής πετάχτηκε στο α‘ δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ από το κάθετο. Στο 22’ μακρινό διαγώνιο σουτ του Γκέγκα, ο Σκαλαίος με τα δύο χέρια απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 32’ ο Λακριντής απέφυγε δύο αμυντικούς, έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, εκεί έτρεξε ο Εμμανουήλ και με πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 37’ σουτ του Αντωναίου μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Τσουλάκος και στην επιστροφή της μπάλας σουτ του Μαρκόπουλου, απέκρουσε σωτήρια για 2η φορά ο τερματοφύλακας του Τσικλητήρα. Στο 45’ ο Φρουντζής έφτασε από τα πλάγια στην αντίπαλη περιοχή, έκανε τη σέντρα στο 2ο δοκάρι, εκεί πετάχτηκε ο Μαρκόπουλος, έκανε την προβολή, όμως η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο
δοκάρι. Στο 57’ σουτ του Αντωναίου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 67’ ο Γκέγκας μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια ανατράπηκε από τον Αντωναίο και ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Διακουμής σούταρε στην αριστερή γωνία του Σκαλαίου, ο οποίος έπεσε σωστά, απέκρουσε αρχικά, όμως έτρεξε ο Διακουμής και με νέο σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 87’ ο Μπαρδόσι με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Καλή ήταν η διαιτησία του Ψηλοπαναγιώτη και των βοηθών του Τσοπανάκη και Γαλανόπουλου.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Τσουλάκος, Μαραγκός, Εμμανουήλ, Πανταζής, Διακουμής, Γκέγκας (79’ Σκολκίμ), Μπαρδόσι, Κατσούλης (88’ Μιλένοφ), Κατσίγιαννης, Λακριντής, Κουφός.
"NotoSport" 19/01/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου