Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Αρμοδιότητες Αντιδημάρχων Πύλου

Ο κ. Κων. Καλογερόπουλος θα είναι υπεύθυνος για την αγροτική πολιτική, τη συντήρηση και επέκταση δημοτικού φωτισμού, το κυκλοφοριακό, τη σήμανση οδών, τον καθαρισμό ακτών και παραλιών, τη δημοτική περιουσία, τις έκτακτες ανάγκες, την αξιοποίηση των δημοτικών χώρων, τις προμήθειες – αποθήκη υλικών, το πράσινο – παιδικές χαρές και την αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας.
Ο κ. Ηλίας Λίγγρης θα είναι υπεύθυνος για τη δημοτική και αγροτική οδοποιία, τα πολιτιστικά θέματα, την παρακολούθηση εσόδων και εξόδων του Δήμου, το διπλογραφικό σύστημα – μηχανογράφηση, την τουριστική ανάπτυξη, την κοινωνική πολιτική, τις τεχνικές υπηρεσίες, την παρακολούθηση τεχνικού προγράμματος, έργων, μελετών και σχεδίου πόλης και την άσκηση εποπτείας και συντονισμού πάσης φύσεως θεμάτων των τοπικών διαμερισμάτων και συνοικισμών.
Ο κ. Παν. Μπαλαφούτης θα είναι υπεύθυνος για την αναπλήρωση του δημάρχου, την υπογραφή  πιστοποιητικών, βεβαιώσεων και λοιπών εγγράφων, σε απουσία του δημάρχου, την άσκηση εποπτείας και συντονισμού στα εξής θέματα: Διοικητικές και Οικονομικές Υπηρεσίες και ΚΕΠ, αθλητικές υποδομές και δραστηριότητες, προστασία περιβάλλοντος, παρακολούθηση μηχανολογικού εξοπλισμού, πολιτικοί γάμοι, έκδοση αδειών ταφής, καθαριότητα – διαχείριση απορριμμάτων, αδειοδότηση και εποπτεία λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και, τέλος, για τη Φιλαρμονική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου