Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

«Πρεμιέρα» τον Απρίλιο για την αποχέτευση της Πύλου

image

Μέσα στον Απρίλιο πρόκειται να ξεκινήσει η λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού στην Πύλο. Οπως μας ενημέρωσε ο δήμαρχος Γιώργος Χρονόπουλος, έχουν ειδοποιηθεί οι δημότες και προσέρχονται στη ΔΕΥΑΠ να υποβάλουν αιτήσεις για σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης.
Η ειδοποίηση - πρόσκληση του δήμου αφορά το 60% των κατοίκων της Πύλου, που το δίκτυο αποχέτευσης περνάει μπροστά από τα σπίτια τους. «Το Πάσχα πιστεύουμε ότι θα έχει ξεκινήσει η λειτουργία του δικτύου και του βιολογικού, με τις πρώτες συνδέσεις ξενοδοχείων, επαγγελματικών χώρων και σπιτιών», επεσήμανε ο κ. Χρονόπουλος και σημείωσε: «Μέχρι το καλοκαίρι μπορούν να έχουν συνδεθεί όλοι, και το 60%. Αυτός είναι ο στόχος μας, γιατί είναι πολύ σημαντική υπόθεση για την Πύλο. Η αποχέτευση για το υπόλοιπο 40% της πόλης και τη Γιάλοβα θα επιδιώξουμε να χρηματοδοτηθούν από το τομεακό πρόγραμμα του ΥΠΕΧΩΔΕ. Η μελέτη επικαιροποιήθηκε και είναι έτοιμη».
Γ.Σ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 31/03/2009

Ευτυχώς που η δημοσίευση έγινε σήμερα 31/3 και όχι αύριο πρωταπριλιά γιατί δεν θα το πίστευε κανείς. Ένα έργο που ξεκίνησε πριν 12 χρόνια περίπου να τελειώνει (;) τώρα και μισό γιατί κάποιοι φωστήρες δήμαρχοι και έβγαλαν τη Γιάλοβα από την αρχική μελέτη και δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το έργο. Στην οδό Κολοκοτρώνη δεν έχει περάσει κεντρικός αγωγός και επομένως τα πάνω σπίτια δεν μπορούν να συνδεθούν.
Δήμαρχε, τι το ήθελες αυτό: «Το Πάσχα πιστεύουμε ότι θα έχει ξεκινήσει η λειτουργία του δικτύου και του βιολογικού». Δηλαδή δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει; Λάθος το δημοσιεύσανε σήμερα και όχι αύριο;

Κώστας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου