Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

“Καφεδάκι” από την Καλαμάτα σέρβιρε χθες η Ελ. Μενεγάκη

image image

“Καφεδάκι” από την Καλαμάτα σέρβιρε χθες στους χιλιάδες τηλεθεατές της η Ελένη Μενεγάκη, όπως θα κάνει σήμερα και αύριο κλείνοντας με αυτές τις εκπομπές το φετινό τηλεοπτικό κύκλο του πρωινού μαγκαζίνο. Η Ελένη είπε τα καλύτερα για το λάδι της Μεσσηνίας, το οποίο όπως σχολίασε... “δεν χρειάζεται διαφήμιση, είναι διάσημο από μόνο του”! Μιλώντας για την Καλαμάτα είπε πως της αρέσει πολύ. “Μου αρέσει το ότι έχεις την ευκαιρία να κάνεις εύκολα μικρές εκδρομές. Μπορείς να επιλέξεις βουνό, θάλασσα, να δεις από κοντά μικρά χωριουδάκια, δεν είσαι εγκλωβισμένος”.

Το πολυπληθές συνεργείο του “Καφέ με την Ελένη”, από νωρίς το πρωί, είχε ξεκινήσει να εργάζεται πυρετωδώς ώστε στις 10 να είναι όλα έτοιμα, ενώ η πισίνα του ξενοδοχείου “Filoxenia” αποτέλεσε το τέλειο σκηνικό για την ζωντανή εκπομπή. Μαζί με την παρουσιάστρια βρέθηκαν στην Καλαμάτα και όλοι οι συνεργάτες της. Η υπεύθυνη της μαγειρικής της εκπομπής Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, μάλιστα, σε κάποιο διάλειμμα μας σχολίασε πόσο ωραία πέρασε στη Γιορτή Καρπουζιού που έγινε πριν λίγες μέρες και πως έρχεται κάθε χρόνο. “Μου αρέσει πολύ το καρπούζι, αλλά μου έχουν κάνει εντύπωση και οι άνθρωποι, που είναι τόσο ζεστοί και φιλικοί” είπε. Κεντρικός καλεσμένος της χθεσινής εκπομπής ήταν ο νεαρός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος υποδύεται τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στη σειρά του Alpha “Εχω ένα μυστικό”.
Λίγο μετά το τέλος της μετάδοσης, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στα τοπικά μέσα σχολιάζοντας πως είναι η τρίτη φορά που έρχεται στην Καλαμάτα. “Και τις δύο προηγούμενες φορές που είχα έρθει, είχαμε κλείσει την εκπομπή μας εδώ στην πόλη σας και στην υπέροχη πλατεία σας!” είπε χαρακτηριστικά. “Μου αρέσει πολύ η Καλαμάτα και μου αρέσει το ότι έχεις την ευκαιρία να κάνεις εύκολα μικρές εκδρομές. Μπορείς να επιλέξεις βουνό, θάλασσα, να δεις από κοντά μικρά χωριουδάκια, δεν είσαι εγκλωβισμένος. Φέτος δυστυχώς δεν θα μπορέσω να καθίσω κι άλλο για διακοπές, γιατί έχω μόνο το ένα από τα παιδιά μου εδώ και τα άλλα δύο είναι πίσω στην Αθήνα και έχω τύψεις που τα αφήνω!” πρόσθεσε.
“Περάσαμε μια πολύ ωραία χρονιά φέτος. Κάθε φορά που ξεκινά μια σεζόν, σκοπός μας είναι να κρατάμε καλή παρέα στον κόσμο, για να ξεχνά ο καθένας αυτά που τον απασχολούν. Πάντα μας νοιάζει να έχουμε και προσεγμένα θέματα, τα οποία μας τα δίνει ο ίδιος ο κόσμος” δήλωσε η Ελ. Μενεγάκη αναφερόμενη στο ύφος του “Καφέ”. “Εχουμε μεγάλη αγάπη στην περιφέρεια. Δεν είναι τυχαίο ότι από τα νούμερα που μας δίνει η AGB το μεγαλύτερο κομμάτι της τηλεθέασης το δίνει πάντα η περιφέρεια” είπε σχετικά με την αγάπη του κόσμου και με την επιτυχία που σημειώνει η εκπομπή στην επαρχία.
Τέλος, παίνεψε ιδιαίτερα...το λάδι της Μεσσηνίας: “Το λάδι σας θα δοκιμάσω τι άλλο; Αλίμονο, είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο και δεν χρειάζεται καν διαφήμιση! Γιατί είναι γνωστό πως αν είσαι από την Καλαμάτα ξέρεις από καλό λάδι! Η Αργυρώ μάλιστα θα μαγειρέψει σε σπίτια της πόλης μαζί με νοικοκυρές και κάποια αποσπάσματα θα παιχτούν και την επόμενη σεζόν”, τόνισε η Ελένη.
Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με θαυμαστές της διαφόρων ηλικιών!

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 25/06/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου