Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΩΜΑΝΟΥ 27χρονος πνίγηκε για να σώσει οικογένεια

Ενας 27χρονος Ρωσοπόντιος πνίγηκε χθες το απόγευμα στου Ρωμανού, όταν έπεσε στη θάλασσα για να σώσει από τα κύματα ένα κοριτσάκι και τους ομοεθνείς γονείς του. Ηταν 5 το απόγευμα όταν μεγάλα κύματα παρέσυραν το 3χρονο κοριτσάκι και οι γονείς του παλεύοντας
με τα κύματα προσπάθησαν να το σώσουν. Ο 27χρονος κατάφερε να πιάσει το κοριτσάκι και να σώσει τους γονείς του που κινδύνευαν. Αλλοι λουόμενοι σχημάτισαν αλυσίδα και χέρι-χέρι κατάφεραν να βγάλουν από τη θάλασσα την οικογένεια των Ρωσοπόντιων. Ενα κύμα 4 μέτρων όμως σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, τράβηξε στη θάλασσα τον 27χρονο που εξαφανίστηκε. Στο σημείο εκείνο έφθασε πολύ γρήγορα λιμενικός και ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι στο Κέντρο Υγείας ζωντανό αλλά σε κακή κατάσταση καθώς είχε νερό στους πνεύμονες. Χάρις στις προσπάθειες των γιατρών η μικρή ξεπέρασε τον κίνδυνο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται.
Την ίδια ώρα στην ακτή ξετυλίγονταν δραματικές στιγμές καθώς μάλιστα μεταξύ των ανθρώπων που αγωνιούσαν ήταν και η αρραβωνιαστικά του 27χρονου που είναι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης. Τελικά η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα του άτυχου νεαρού λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, γράφοντας το τραγικό φινάλε της ιστορίας. Πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο οικογένειες έμεναν τον τελευταίο χρόνο στην περιοχή όπου και εργάζονταν.
Κ.Δ. “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 25/06/2009

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΙΕΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΝΕΑΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή