Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Πρόβλημα πληρωμής για τα φώτα στο λιμάνι της Πύλου ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Πρόβλημα πληρωμής υπάρχει για το έργο του φωτισμού στο λιμάνι της Πύλου, καθώς η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση με το Λιμενικό Ταμείο, ενώ το έργο εκτελείτο, εκ των υστέρων. Αυτό έγινε γνωστό χθες στη συνεδρίαση της Ν.Ε. Προγραμματισμού και Υποδομών, κατά την έγκριση του 2ου λογαριασμού για το έργο ποσού 87.959,50 ευρώ.
Οπως ενημέρωσε ο διευθυντής Τ.Υ. Παν. Γιαννακέας, η Υπηρεσία Εντελλομένων του νομού έχει στείλει έγγραφο στο Γενικό Λογιστήριο και σημείωσε: «Περιμένουμε την έγκριση για την πληρωμή. Στα 150.000 ευρώ είναι το κόστος και με τη συμπληρωματική σύμβαση. Εχει γίνει καλό έργο». Παρατήρησε ότι για να αποφευχθούν παρόμοια προβλήματα θα υπογραφεί έγκαιρα προγραμματική σύμβαση με το Λιμενικό Ταμείο, για το έργο της αποκατάστασης των ζημιών στο λιμάνι Κορώνης.

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 12/06/2009


Και εσείς, κύριοι της εφημερίδας, γιατί το κάνετε θέμα; Για να μάθει ο πολύς ο κόσμος ότι το έργο δεν έγινε από το δήμο Πύλου, όπως υποκριτικά κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι διαδίδουν για να πείσουν τους δημότες πως κάνουν έργα;
Καλά, το μάθαμε. Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας (Ν.Α.Μ.) και Λιμενικό Ταμείο έκαναν το έργο. Ό,τι (καλό) γίνει από το δήμο πάντως θα το γράψω.
Υ.Γ.

Τις μάντρες στις στροφές, που και αυτές τις παρουσιάζετε για δικό σας έργο, μήπως τις έφτιαξε η 3η ΔΕΚΕ; Ρωτάω εγώ τώρα.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου