Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Λαοθάλασσα στην Πύλο για την συναυλία του Ρέμου. ΜΕ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ

image

Ο υπουργός Πολιτισμού Α. Σαμαράς, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Θ. Δραβίλλας και οι σύζυγοί τους

image

Ο γιος του Αντώνη Σαμαρά, Κώστας, στην αγκαλιά τού πατέρα του λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία

image

image image

Προεκλογική συγκέντρωση αλλοτινών εποχών θύμισε η λαοθάλασσα που κατέκλυσε προχθές τη μαρίνα της Πύλου για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Οταν ο υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς κάλεσε το φίλο του καλλιτέχνη να τραγουδήσει στην Πύλο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα σταθμευμένα αυτοκίνητα θα έφθαναν μέχρι το “Μηδέν” στη διασταύρωση για τη Γιάλοβα.
Κάτοικοι του νομού και Μεσσήνιοι της διασποράς που έχουν έρθει για διακοπές, πήγαν στην Πύλο από κάθε γωνιά για τη συναυλία του Αντώνη. Οι διοργανωτές κοιτούσαν τον κόσμο να έρχεται και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.
Οταν ανέβηκε στη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος λίγο μετά τις 10 το βράδυ, το κοινό τον υποδέχτηκε θερμά. Εκείνος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Σαμαρά και τον δήμαρχο Πύλου Γιώργο Χρονόπουλο για τη διοργάνωση της συναυλίας και στη συνέχεια ερμήνευσε τραγούδια δικά του και απ’ όλο το ελληνικό πεντάγραμμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τη συναυλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Δημήτρης Σαμπαζιώτης και Δημήτρης Κουσελάς, ο νομάρχης Δημήτρης Δράκος, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Θοδωρής Δραβίλλας και πολλοί δήμαρχοι.

Θ.Λ. “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 05/08/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου