Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Ευχαριστίες στον Αντώνη Σαμαρά

Τον υπουργό Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά ευχαρίστησε χθες ο δήμαρχος Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος, για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και για το γεγονός ότι το υπουργείο επιχορήγησε το δήμο για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού.
«Για τη συναυλία του Ρέμου δεν πληρώνουμε αμοιβή. Μόνο τη διαμόρφωση του χώρου κάνουμε», επεσήμανε ο δήμαρχος. Παρατήρησε ότι στο Δήμο Πύλου υπάρχει πολιτιστικό τέλος που πληρώνουν οι δημότες, το οποίο «αποτελεί μια μαγιά για τις εκδηλώσεις, που τις διαχέουμε σ’ όλο το δήμο».

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 04/08/2009


Πάλι καλά δήμαρχε που το έσωσες με τη δήλωσή σου αυτή στο δημαρχείο. Γιατί στο χαιρετισμό σου στη συναυλία ευχαρίστησες το υπουργείο Πολιτισμού-γενικά και αόριστα-για τη βοήθειά του στη συναυλία. Το έσωσε και ο Ρέμος αρκετές φορές, για να το ακούσουν οι πάνω από 5.000 παρευρισκόμενοι, ότι τον ίδιο τον έφερε ο Σαμαράς στην Πύλο.
Αυτό το “για πρώτη φορά εγκαινιάζεται ο χώρος της μαρίνας για πολιτιστικές εκδηλώσεις” τι το ήθελες; ; Ό,τι δεν έχει γίνει από εσένα δεν μετράει σε αυτό τον τόπο ή μόνο ό,τι κάνεις εσύ είναι πολιτιστική εκδήλωση; Συναυλίες έχουν γίνει αρκετές στο χώρο της μαρίνας και θα ήθελα να ξέρω γιατί τις διαγράφεις.

Κώστας....

2 σχόλια:

  1. Για καθηστε ρε παιδια..το ξεφτιλισε ο Ρεμος με το Σαμαρα ομως..Ευχαριστω κι ευχαριστω και ευχαριστηστε τον κι εσεις ελεγε ολη την ωρα...ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να σταματήσουν κάποιοι να κάνουν με ξένα κόλυβα μνημόσυνο και να προσβάλουν τους "ευεργέτες" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή