Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ

Ευχαριστίες και γκρίνιες

image

ΜΕΤΑ τη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Πύλου, όπου ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, παρουσία του υπουργού Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά, εξήγγειλε αρκετά και σημαντικά έργα υποδομών στη Μεσσηνία, κάποιοι έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν και άλλοι για να γκρινιάξουν. Οι τελευταίοι δήλωσαν αδικημένοι και απαίτησαν έργο και γι’ αυτούς.
Οι πιο πολλοί, πάντως, ήταν προετοιμασμένοι, ειδοποιημένοι για την ικανοποίηση του αιτήματός τους και έσπευσαν για το “ευχαριστώ”. Γ.Σ.

Από τη λαϊκή πλαζ στο κολυμβητήριο

image

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ σύμβουλος Πύλου Βασίλης Βρεττάκος, ασχολείται με την κολύμβηση στην πόλη, καθώς είναι πρόεδρος του τοπικού Ναυτικού Ομίλου. Από το μπαλκόνι του Δημαρχείου δείχνει στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και το συντοπίτη του υπουργό Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά, τον υποτυπώδη χώρο στη
λαϊκή πλαζ που τα πιτσιρίκια της Πύλου μαθαίνουν σήμερα κολύμπι. Ετσι, λοιπόν, τα 250.000 ευρώ που ανακοινώθηκαν ως συμβολή στην κατασκευή κολυμβητηρίου στην Πύλο, είναι πολύ
σημαντικά. Μ’ αυτά τα χρήματα θα ξεκινήσει η υλοποίηση του πολυπόθητου αθλητικού έργου.
Γ.Σ.

Σαν αυτήκοος μάρτυρας της συζήτησης θέλω να μεταφέρω ότι ο Βασίλης Βρεττάκος ζήτησε από τον υφυπουργό να μεριμνήσει για την ίδρυση ενός ναυταθλητικού κέντρου, μιας και το λιμάνι προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Ο υφυπουργός συμφώνησε και είπε ότι θα το εξετάσει το θέμα γιατί συμφωνεί απόλυτα με την πρόταση.

Κώστας…

Ιδανική παραλία

image

ΙΔΑΝΙΚΗ παραλία για μπάνιο είναι το μικρό κομμάτι της λαϊκής πλαζ Πύλου, που έχει άμμο. Ντόπιοι κι επισκέπτες που δε θέλουν να τρέχουν στις παραλίες της Γιάλοβας, απολαμβάνουν εκεί το μπάνιο τους. Αν ήταν λίγο μεγαλύτερη, τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα. Υπομονή, όταν, επιτέλους, υλοποιηθεί το έργο που προγραμματίζει και πάλι, μετά από κάποια χρόνια, ο Δήμος Πύλου. Πάντως, οι πιτσιρικάδες στο τσιμεντένιο τμήμα της λαϊκής πλαζ έχουν το δικό τους χώρο για τις βουτιές. Γ.Σ.

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 09/08/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου