Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Χαρούμενος ο Δράκος για την παράδοση της σήραγγας

image

Την ιδιαίτερη χαρά του για την παράδοση της δεύτερης σήραγγας στο Αρτεμίσιο εξέφρασε ο νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος. Σε συζήτησή του με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά, μάλιστα, κατά τη χθεσινή παράδοση της σήραγγας, καθόρισαν συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, όπου θα συζητήσουν θέματα οδικών έργων του νομού και χωροταξίας για την περιοχή μας και για όλη τη χώρα.
Για τη δεύτερη σήραγγα του Αρτεμισίου, ο κ. Δράκος είπε ότι «είναι ένα έργο που περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια και το οποίο παραδίδεται μάλιστα και πριν από τη συμβατική του υποχρέωση από τον ανάδοχο. Αυτό εμπεριέχει και ένα θετικό μήνυμα για τα υπόλοιπα τμήματα του δρόμου Κόρινθος -Τρίπολη - Καλαμάτα - Σπάρτη, που όλοι μας περιμένουμε να παραδοθούν σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα, τα οποία εμπεριέχονται στις συμβάσεις».
Επίσης, ανακοινώθηκε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση του νομάρχη με την επιβλέπουσα αρχή του έργου, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν τους περιβαλλοντικούς όρους για το τμήμα Τσακώνα - Καλαμάτα, καθώς και λεπτομέρειες για την εξέλιξη του έργου, αλλά και τις τεχνικές προδιαγραφές του.

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 13/08/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου