Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Ετοιμο το γεφύρι της Γιάλοβας

image

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ επιτέλους το γεφύρι της Γιάλοβας που αποτελούσε σημείο επικινδυνότητας και στοιχείο δυσφήμησης της περιοχής για πολλά χρόνια. Αμέτρητα τα ατυχήματα που είχαν συμβεί ιδίως κατά τη θερινή περίοδο. Τώρα οι πεζοί διέρχονται χωρίς κίνδυνο γιατί μέχρι την κατασκευή του κυκλοφορούσαν με την ψυχή στο στόμα αφού δεν υπήρχε πεζοδρόμιο.

Τ.Αλ. “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 24/10/2009

Ας όψονται κάποιοι “Γιαλοβάρχες” που, όταν κατασκευάζονταν τα πεζοδρόμια στην επάνω Γιάλοβα και ήταν να γίνει και η πεζογέφυρα στο γεφύρι, έκαναν τα αδύνατα δυνατά να σταματήσουν το έργο της τότε δημοτικής αρχής γιατί τάχατες θα σκοτωνόταν ο κόσμος με τα πεζοδρόμια. Μόνο “φωτισμένοι” μπορούν να έχουν τέτοιες “προχωρημένες” ιδέες και όλοι μας ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί.

Κώστας….

1 σχόλιο:

  1. δυστυχως ομως συνεχιζει να ειναι επικινδυνο αφου ενω καθως ερχεσαι απο κατω Γιαλοβα μπαινεις ανετα στο νεο και φαρδυ γεφυρι στην εξοδο καθως στριβεις στενευει πολυ αποτομα παλι ο δρομος.

    η ολοκληρωμενη λυση και η πιο ασφαλης θα ηταν να μειωθει και αλλο η καμπη στην εξοδο ομως για αυτο θα επρεπε να χρησιμοποιηθει μερος ολιγων τετραγωνικων του παρακειμενου οικοπεδου με οτι αυτο συνεπαγεται.

    ας δω Ελληνα ιδιοκτητη γης να διαθετει λιγα τετραγωνικα για το δημοσιο συμφερον και μετα ας πεθανω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή