Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Αφιέρωμα για τη Μεσσηνία διανέμεται από την Aegean

Το αφιέρωμα στη Μεσσηνία, το οποίο είναι δημοσιευμένο στο έντυπο που εκδίδει και διανέμει δωρεάν στα αεροσκάφη της η Aegean, θα συζητηθεί στην αυριανή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής. Παράλληλα, στην ίδια συνεδρίαση –που έχει οριστεί για τις 11 το πρωί- θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός για τα ξενόγλωσσα έντυπα προβολής του νομού μας. Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός αφορά, αφ’ ενός τη μετάφραση και εκτύπωση στα πολωνικά των 4 εντύπων τουριστικής προβολής της Μεσσηνίας και αφ’ ετέρου την επανεκτύπωση των ανάλογων εντύπων στην ελληνική, αγγλική, γερμανική, ρωσική, ιταλική, ολλανδική και τσέχικη γλώσσα.
Στην αυριανή συνεδρίαση θα συζητηθούν επίσης προτάσεις, από την εταιρεία Viaggioxte για την προβολή και προώθηση του νομού μας στην ιταλική και ελβετική αγορά για το 2010, αλλά κι από την Medina Reisen για καταχώριση της περιοχής μας στον κατάλογο Griechenland und Zypern 2010 (Ελλάδα και Κύπρος 2010).
Τέλος, τη ΝΕΤΠ θα απασχολήσει και η πρόταση του Γραφείου Φρανκφούρτης του ΕΟΤ για καταχώριση του νομού μας στο ετήσιο περιοδικό που εκδίδει, με τίτλο Griechenland Magazin 2010 (Ελληνικό Περιοδικό 2010).
Β.Γ.Μ. “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 10/12/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου