Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ανάσα ελπίδας για τον Σαμαρά η περιφέρεια

image image

Την ιδιαίτερη χαρά του που βρέθηκε στην Πύλο, δίπλα στους ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσε, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς προχθές κατά τον εορτασμό των Θεοφανίων, αμέσως μετά τον αγιασμό των υδάτων. Δήλωσε ότι στην περιφέρεια παίρνει ανάσες ελπίδας και ευχήθηκε τα μέτρα της κυβέρνησης να δώσουν επίσης τέτοιες ανάσες.
Χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς τόνισε: «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ελπίδα, η οικονομία έχει ανάγκη από οξυγόνο ελπίδας κι ελπίζω τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση ν’ αποδειχθούν ότι είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Κι εγώ στην ελληνική περιφέρεια ανάσες ελπίδας παίρνω. Εύχομαι πραγματικά όλος ο ελληνικός λαός να δεχθεί τα Φώτα μέσα στην καρδιά του, να τα δεχθεί ως ελπίδα. Είναι για όλους σήμερα μια πολύ μεγάλη μέρα - και για μένα μια ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι στην Πύλο, δίπλα στον απλό τον κόσμο, στους φίλους, στους ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσα».
ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΟ
Ο δήμαρχος Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος σημείωσε ότι είναι τιμή για την πόλη η επίσκεψη του συνδημότη Αντ. Σαμαρά, στην πρώτη επίσημη έξοδό του ως αρχηγός της Ν.Δ. Του ευχήθηκε υγεία και δύναμη, ενώ παρατήρησε ότι η νέα θέση του κ. Σαμαρά και η έναρξη της λειτουργίας της ΠΟΤΑ σηματοδοτούν κάτι καινούργιο για τη Μεσσηνία.
Ο κ. Χρονόπουλος δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι ιδιαίτερη χαρά που φιλοξενούμε τον πρόεδρο της Ν.Δ., το συνδημότη μας τον Αντώνη Σαμαρά, που στην πρώτη επίσημη έξοδό του μάς τίμησε, όπως τον τίμησε η Μεσσηνία και όλη η Ελλάδα. Μετά τον αγιασμό εύχομαι η ηγεσία και ο καθένας από μας να έχουμε τη δύναμη ν’ αντεπεξέλθουμε στις δυσοίωνες προβλέψεις, ώστε να βγούμε αλώβητοι απ’ αυτά που ακούμε για την οικονομία. Διερμηνεύοντας τα συναισθήματα όλων των δημοτών μου, εύχομαι στον Αντώνη Σαμαρά, στον αγαπητό συμπολίτη μας, υγεία, δύναμη και κάθε ενέργεια που θα κάνει προς το καλύτερο για τον τόπο μας. Είναι πολύ σημαντικό, σηματοδοτεί κάτι καινούργιο, το ότι η Μεσσηνία επιτέλους το 2010 θα μπορέσει να παίξει το ρόλο που της αξίζει. Μην ξεχνάμε και ότι στα όρια της περιοχής μας θα ξεκινήσει η λειτουργία της ΠΟΤΑ. Αναμένουμε όλοι μας να έχουμε καλύτερους δρόμους, να έχουμε περισσότερους επισκέπτες, κι εμείς από την πλευρά μας ως δήμος να είμαστε έτοιμοι ν’ αντεπεξέλθουμε σ’ όλον αυτό τον όγκο των ανθρώπων που θα μας επισκεφθούν».

Γ.Σ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 08/01/2010

2 σχόλια:

  1. Κωστακη παντως τωρα τελευταια δεν τον κραζεις το Χρονοπουλο!!! Πως κι ετσι??? πηρες πρεφα πως κι αυτος εγινε σαμαρικος???και αλλαξες γνωμη για την παρτη του???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος φίλε μου. Φαίνεται ότι με παρακολουθείς περιπτωσιακά γιατί διαφορετικά θα είχες διαβάσει που του τα “έσουρνα” και για το ότι δεν έχει κάνει προσπάθεια για την κάλυψη της θέσης βοηθού ακτινολόγου στο κέντρο υγείας αλλά και για το κέντρο αναπαράστασης της ναυμαχίας, που μάλλον χάθηκε η χρηματοδότηση της κοινότητας.
    Σιγά τον Σαμαρικό. Τον έχω σπουδάσει τον συμμαθητή μου και τον ξέρω καλά. Τέτοιους δεν τους έχουμε ανάγκη.

    Κώστας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή