Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Η Πύλος γιόρτασε τα Θεοφάνια ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

image

Παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά και με τη συμμετοχή πολύ κόσμου, γιόρτασε η Πύλος τα Θεοφάνια. Στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου χοροστάτησε ο αρχιμανδρίτης – πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Μεσσηνίας Θεόκλητος Λαμπρινάκος.
Με την άφιξη της πομπής από την εκκλησία, η προβλήτα του λιμανιού της Πύλου είχε πλημμυρίσει από κόσμο. Ο κ. Θεόκλητος έριξε το Σταυρό από σκάφος του Λιμενικού και 6 νέοι βούτηξαν στα κρύα νερά για να τον πιάσουν. Τον εορταστικό τόνο συμπλήρωσαν μικρά ιστιοπλοϊκά σκάφη από τον τοπικό όμιλο.
Πέρα από τον κ. Σαμαρά, παρέστησαν οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης και Ηλείας της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας, οι πρώην βουλευτές Μεσσηνίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης και Γιάννης Γιαννακόπουλος και Ηλείας Παναγιώτης Αδρακτάς, ο δήμαρχος Πύλου Γιώργος Χρονόπουλος επικεφαλής των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, αντινομάρχες, δήμαρχοι του νομού κι εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων. Με την ολοκλήρωση του αγιασμού των υδάτων ο κ. Σαμαράς χαιρέτησε φίλους του και τον κόσμο που βρισκόταν στα καταστήματα της Πλατείας Τριών Ναυάρχων.

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 08/01/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου