Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ”

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΛΟΥ
«ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ» Έπαινος Ακαδημίας Αθηνών
ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 13 – 106 77 ΑΘΗΝΑ
______________________________________________________________________________________
Αθήνα, 25 Απριλίου 2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί Συμπατριώτες, Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου μας,
Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να σας αναγγείλουμε τις νέες δραστηριότητες του Συλλόγου μας που προγραμματίσαμε για το επόμενο διάστημα και οι οποίες ακολουθούν την τόσο επιτυχημένη εκδήλωσή μας στο Ξενοδ. Μεγ. Βρετανία και εκφράζουν τη θέληση του Δ.Σ. να εδραιώσει τη λειτουργία του Συλλόγου μας σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.
Οι νέες δραστηριότητες που προγραμματίσαμε είναι:
1. Οριστικοποιήσαμε και κάνουμε πραγματικότητα τη δεύτερη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
της ιδιαίτερης πατρίδας μας που θα γίνει στις 9 ΜΑΙΟΥ 2010, ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ στο κέντρο ΣΥΛΦΙΟ, στην οδό ΤΑΚΗ αρ. 24 στου ΨΥΡΡΗ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσιο φαγητό που θα συνοδεύεται από Λαϊκή Ορχήστρα και θα ξεκινάει από τις 2 το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα. Η όλη εκδήλωση αφορά τους νέους της ιδιαίτερης πατρίδας μας από την ηλικία των 18 έως και 35 ετών και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η ώρα προσέλευσης στο κέντρο ορίζεται στις 2 μ.μ.
Καλούμε λοιπόν τις Νέες και τους Νέους της Πύλου μας να παρευρεθούν στη νέα εκδήλωση που κάνουμε για αυτούς και επίσης τους γονείς να παροτρύνουν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή, διότι από τις συναντήσεις αυτές μόνο καλά μπορούν να προκύψουν τόσο για τους Νέους μεταξύ των, όσο και για το Σύλλογό μας η συνέχεια του οποίου
περνάει μέσα από τους Νέους μας.
2. Σχεδιάσαμε και κάνουμε πραγματικότητα μια νέα ΕΚΔΡΟΜΗ για τις 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ, στην ΥΠΑΤΗ – ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ του νομού Φθιώτιδας, με το πρακτορείο JOY’S TOURS με ώρα αναχώρησης τις 7:45 π.μ. και σημείο επιβίβασης στο πούλμαν την ΠΛ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ (3ης Σεπτεμβρίου και Σατωβριάνδου – μπροστά στην Τράπεζα Πειραιώς). Σημειώστε ότι η εκδρομή που σας προσφέρουμε είναι ΔΩΡΕΑΝ και ελπίζουμε η συμμετοχή σας να είναι μεγάλη και αντάξια του Συλλόγου μας.
3. Τέλος, σας παραθέτουμε σχεδιάγραμμα της περιοχής του ΨΥΡΡΗ που βρίσκεται το κέντρο ΣΥΛΦΙΟ, στην οδό ΤΑΚΗ 24 και ΛΕΠΕΝΙΩΤΟΥ, και εξυπηρετείται από το ΜΕΤΡΟ της Πλατείας Μοναστηρακίου.

                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο                       Γεν. Γραμματέας
ΜΙΣΥΡΛΗΣ ΔΗΜ.                     ΠΥΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝ.

Δηλώσεις συμμετοχής στο mail kpylos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου