Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Εκτροπές κυκλοφορίας λόγω αυτοκινητόδρομου ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

image

Η καινούργια γέφυρα στην ευθεία μετά τη διασταύρωση Μελιγαλά – Κατσαρού

image

Στις αρχές Ιουνίου θα επανέλθει η κυκλοφορία στην ευθεία της Αλλαγής

Θα συνεχιστούν οι εκτροπές της κυκλοφορίας στον υφιστάμενο εθνικό δρόμο στη Μεσσηνία, λόγω των εργασιών του αυτοκινητόδρομου που προχωρούν πλέον με εντατικούς ρυθμούς. Στόχος του “Μορέα“ και του υπουργείου Υποδομών είναι άνοιξη με καλοκαίρι του 2011 να δοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος από την Τσακώνα έως και τη Σπερχογεία.
Συγκεκριμένα, όσον αφορά τις εκτροπές (μικρές παρακάμψεις)
που ετοιμάζονται -και στις οποίες θα απαιτηθεί ιδιαίτερη προσοχή
από τους οδηγούς- είναι:
α) Στην καινούργια γέφυρα που κατασκευάζεται στην ευθεία μετά τη διασταύρωση προς Μελιγαλά και Κατσαρού. Οπως μας ενημέρωσαν από το “Μορέα“, την άλλη εβδομάδα ξεκινάει η διαμόρφωση της εκτροπής από τη δυτική πλευρά του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο. Η κυκλοφορία θα εκτραπεί μέσα στον
Ιούνιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η γέφυρα του αυτοκινητόδρομου, που θα περνάει πάνω από τη σημερινή εθνική.
β) Στην Αλλαγή, όπου γίνεται η οδοστρωσία για να επανέλθει η κυκλοφορία στις αρχές Ιουνίου εκεί που ήταν πριν, στην υφιστάμενη εθνική και στην ευθεία στο ύψος του Ντουράκου, που έχει καλυφθεί με τεχνικό έργο απορροής ομβρίων. Αμέσως μετά θα συνεχιστούν οι εργασίες για να ολοκληρωθεί η κατασκευή της γέφυρας που θα συνδέει τον αυτοκινητόδρομο με την Ολυμπία Οδό.
γ) Στον κόμβο Αρφαρών του αυτοκινητόδρομου, που η κατασκευή του αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα, μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και διασταύρωσης προς Πλατύ. Λόγω των εργασιών του κόμβου θα χρειαστεί να γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας στο σημείο αυτό, στην υφιστάμενη εθνική οδό.
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον κατασκευαστικό όμιλο, με πυρετώδεις ρυθμού εξελίσσεται ο αυτοκινητόδρομος και σε άλλα
σημεία μέσα στη Μεσσηνία.

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 21/05/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου