Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ Πλαγίως... διαρρέει τα χρίσματα ο Σαμαράς

Διά της πλαγίου ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να κλείσει την υπόθεση των υποψηφιοτήτων στη Μεσσηνία, γνωρίζοντας ότι έχει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στο εσωκομματικό πεδίο. Ο πρώτος αιφνιδιασμός ήρθε την Κυριακή από την Τριφυλία όπου ο αναπληρωτής γραμματέας αυτοδιοίκησης Π. Αδρακτάς έσπευσε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Σωτ. Παναγιωτόπουλου στο Δήμο Οιχαλίας, προκαλώντας αναταραχή στους κόλπους του κόμματος. Ο δεύτερος φαίνεται ότι έγινε χθες και μάλιστα σε ένα χώρο ευαίσθητο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Σαμαρά. Ενώ όλοι θεωρούσαν ως δεδομένη τη στήριξη της υποψηφιότητας του δημάρχου Πύλου Γ. Χρονόπουλου για το Δήμο Πύλου-Νέστορος, μετά από σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα διέρρευσε ότι το χρίσμα θα δοθεί στο δήμαρχο Κορώνης Θεόδ. Σαλαντή, πληροφορία η οποία “ανεπισήμως“ έχει φθάσει και στην οργάνωση της Μεσσηνίας. Στο Δήμο Τριφυλίας έμειναν… 4 υποψήφιοι και συνεχίζουν, στη Μεσσήνη δεν υπάρχει ουσιαστικά άλλος υποψήφιος πλην του Κ. Σπυρόπουλου, ενώ στη Μάνη ενδέχεται να επιλεγεί η τακτική των ίσων αποστάσεων.
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ Διά της πλαγίου φαίνεται ότι απονεμήθηκε χθες το χρίσμα για το Δήμο Πύλου-Νέστορος στο δήμαρχο Κορώνης Θεόδ. Σαλαντή. Όλες οι πληροφορίες μέχρι χθες το πρωί έφεραν το δήμαρχο Πύλου Γ. Χρονόπουλο ως φαβορί για την υποστήριξη από τη Νέα Δημοκρατία. Στην Αθήνα μάλιστα βρίσκονταν χθες και ο κ. Σαλαντής και ο κ. Χρονόπουλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Σαμαράς βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς από τη μια πλευρά είχε εσωκομματικές αντιδράσεις για το πρόσωπο του κ. Χρονόπουλου που προέρχεται από την “αντίπερα όχθη“, ενώ ο Δημ. Καφαντάρης είχε “κοπεί“ από το περιβάλλον του προέδρου ως υποστηρικτής της Ντόρας Μπακογιάννη. Ετσι επελέγη ο… πρόθυμος Θεόδ. Σαλαντής και άρχισαν οι διαρροές για τη σφυγμομέτρηση αντιδράσεων και επιβολή υποψηφιότητας διά της… δημοσιότητας.
“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 29/07/2010
Τελείωσαν οι υποψήφιοι στη Νέα Δημοκρατία και έσπευσε να υιοθετήσει τον Χρονόπουλο (είχε προταθεί στο ΠΑΣΟΚ) για να μην χάσει τον δήμαρχο των έργων;
Κώστας….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου