Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ψώνια & γαστρονομία στο "Costa Navarino"

kafenio

Πλήθος επιλογών για αγορές, διασκέδαση και γαστρονομικές εμπειρίες, απολαμβάνουν οι επισκέπτες της Costa Navarino στους χώρους του Navarino Dunes και στην Agora, το κεντρικό σημείο συνάντησης ανάμεσα στα δύο ξενοδοχεία, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort.

Πολλά καταστήματα με επώνυμες διεθνείς συλλογές και τοπικά προϊόντα, εστιατόρια με ελληνική και διεθνή κουζίνα, αμφιθέατρο, cafe και μπαρ, πλαισιώνουν την Agora, ενώ στο κέντρο της πλατείας δεσπόζει η μεγάλη οθόνη του θερινού κινηματογράφου με την υπαίθρια σκηνή.
Η τέχνη έχει σημαντική θέση στην Costa Navarino. Στο μόνιμο χώρο των Kalfayan Galleries εκτίθενται έργα σύγχρονων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, ενώ το Apia Handmade Creations διαθέτει χειροποίητα κοσμήματα, έργα τέχνης, κεραμικά και μοναδικά δώρα Ελλήνων καλλιτεχνών. Επίσης, στο Art & Culture of Greece διατίθενται πιστά αντίγραφα έργων που πωλούνται μόνο στα σημαντικότερα ελληνικά μουσεία.
Επώνυμες συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών, πολύτιμων ειδών δώρου, αλλά και ενδύματα, μαγιό, οπτικά είδη και αξεσουάρ από διεθνείς οίκους, φιλοξενούνται στα καταστήματα Carouzos, Κessaris, Manuel Canovas και Tsamis Eyewear Boutique. Σπορ ρούχα και αξεσουάρ διαθέτει, επίσης, το κατάστημα Playsports. Για τους μικρούς επισκέπτες της Costa Navarino, το κατάστημα Ecoism προσφέρει παιδικά ρούχα από οργανικά υλικά και οικολογικά παιχνίδια. Την Agora συμπληρώνει το Bio & Pharma Store, που διαθέτει, μεταξύ άλλων, είδη πρώτης ανάγκης και βιολογικές τροφές για βρέφη.
H Biblioteca, σε συνεργασία με την εταιρεία Παπασωτηρίου, προσφέρει ποικιλία βιβλίων προς πώληση ή δανεισμό, καθώς και ξένο και ελληνικό Τύπο, ενώ το γραφείο της Hertz ενοικίαση αυτοκινήτων, για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.
Επιπλέον, το Navarino Collections παρουσιάζει συλλογές από γνωστούς οίκους ειδικά σχεδιασμένες για την Costa Navarino, οι οποίες περιλαμβάνουν κοσμήματα, ρούχα, παιχνίδια και είδη δώρων, με σχέδια και μοτίβα από το παλάτι του Νέστορα. Στο Anazoe Shop, διατίθενται οι αποκλειστικές συλλογές προϊόντων περιποίησης “Anazoe”, που έχουν δημιουργηθεί από ποικιλία βοτάνων και ιαματικών φυτών πλούσια σε θεραπευτικές ιδιότητες. Τέλος, στο Navarino Dunes βρίσκεται και το The Dunes Golf Pro Shop με επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ του γκολφ, αλλά και το Kiosk με είδη καπνιστού και ταξιδίου.
Οι επισκέπτες στο Navarino Dunes μπορούν να απολαύσουν πλήθος γαστρονομικών εμπειριών, από τον παραδοσιακό ελληνικό καφέ στη χόβολη και το γλυκό του κουταλιού, έως τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα, που βασίζεται σε παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα τοπικών παραγωγών. Η διεθνής κουζίνα περιλαμβάνει ethnic γεύσεις, αυθεντικές ιταλικές συνταγές, αλλά και γνήσιο burger σε κλασικό αμερικάνικο εστιατόριο του ’50. Επίσης, ειδικά διαμορφωμένοι υπαίθριοι χώροι barbeque δίνουν τη δυνατότητα για προσωπικές γευστικές δημιουργίες.
Lounges, pool και beach bars συμπληρώνουν τις δυνατότητες των γευστικών διαδρομών στην Costa Navarino. Στιγμές χαλάρωσης υπόσχονται και οι πισίνες με επικλινείς επιφάνειες πρόσβασης που θυμίζουν παραλία, οι μεγάλες κεντρικές πισίνες, καθώς και πλήθος υπαίθριων καθιστικών χώρων με θέα στις πισίνες και τη θάλασσα.

“ΘΑΡΡΟΣ” 29/07/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου