Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Νοσοκομείο Καλαμάτας Παρελήφθη χθες ο στεφανιαιογράφος

Το στεφανιαιογράφο - αγγειογράφο για το υπό κατασκευήν Αιμοδυναμικό Εργαστήριο παρέλαβε χθες η Τεχνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας (Τμήμα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας) από την προμηθεύτρια εταιρεία G.E. Medical Systems. Το ιατρικό μηχάνημα αποτελεί δωρεά, από το έτος 2000, των οικογενειών Καρέλια και Κωνσταντακόπουλου, συνολικής δαπάνης περίπου 300.000 ευρώ.
Ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μπέζος και τα μέλη του Δ.Σ., για μία ακόμη φορά, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τις δύο δωρήτριες οικογένειες. Μετά και τη χθεσινή παραλαβή η Διοίκηση του νοσοκομείου αναμένει το αμέσως επόμενο διάστημα το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», προκειμένου να πραγματοποιήσει τον απαιτούμενο έλεγχο για την έκδοση άδειας λειτουργίας του εργαστηρίου.
Ο κ. Μπέζος, με την παραλαβή του στεφανιαιογράφου - αγγειογράφου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η σημερινή είναι σημαντική μέρα για το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η προμήθεια του στεφανιαιογράφου - αγγειογράφου και η λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου τους επόμενους μήνες, σηματοδοτεί για το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ένα μεγάλο βήμα αναβάθμισής του σε περιφερειακό επίπεδο. Με επίκεντρο της δράσης μας τον παράγοντα άνθρωπο και τις παρεχόμενες προς αυτόν υπηρεσίες υγείας, πιστεύουμε ότι η λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου θα σώσει ζωές. Για άλλη μία φορά, μέσα από την καρδιά μου, θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες προς τις δύο δωρήτριες οικογένειες Καρέλια και Κωνσταντακόπουλου».
"ΘΑΡΡΟΣ" 11/09/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου