Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Το πρώτο κρουαζερόπλοιο για το 2011 στο λιμάνι της Πύλου


 Φωτογραφία από την άφιξη του πρώτου κρουαζερόπλοιου για το 2011, με 811 επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων οι οποίοι επισκέφτηκαν το μουσείο της Χώρας, το Κάστρο Πύλου και Μεθώνης καθώς και το Ανάκτορο του Βασιλιά Νέστορα.
Είναι το πρώτο από τα είκοσι και πλέον πλέον που θα επισκεφτούν φέτος το λιμάνι της Πύλου.
Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή τους καλωσόρισαν στην προβλήτα του λιμανιού και τους ευχήθηκαν καλή διαμονή στον όμορφο Δήμο μας. 
Ο Δήμος κινείται στην κατεύθυνση της στήριξης της κρουαζιέρας στην περιοχή μας και στην διεκδίκηση μέρους της πίτας από την κρουαζιέρα διότι έχει να επιδείξει σε πολύ μικρή απόσταση από τον όρμο της Πύλου, μνημεία παγκόσμιας αναγνώρισης. 

4 σχόλια:

  1. Ας φτιάξει και αυτό το αίσχος που λέγεται δρόμος και είναι το πρώτο πράγμα που χαλάει την εικόνα της πόλης στον επισκέπτη αφού του πέφτουν τα σφραγίσματα απο τα δόντια καθώς 'σπάει' το αυτοκίνητο του απο το Φιλίπ και κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν πει ότι θα το κάνουν πριν το καλοκαίρι. Περιμένουν, λένε, να γίνουν όλες οι συνδέσεις του βιολογικού. Τους περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΟΝΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ«Η οδοποιία είναι που έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Στην είσοδο της πόλης έχουμε πρόβλημα και δεσμεύομαι μέχρι τον Απρίλιο να έχουμε ρίξει την πίσσα 1.200 -1.500 μέτρα από το “Φιλίπ” το ξενοδοχείο μέχρι την έξοδο που πάμε για Μεθώνη>>Συνέντευξη στο Γιάννη Σινάπη "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 27/02/2011 .
    Μάλλον ξεχνάς γρήγορα Κώστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τίποτα δεν ξεχνάω. Οι συνδέσεις του βιολογικού δεν είναι αρμοδιότητα του Κοντογόνη αλλά του Φιλόππουλου και έτσι ο Περικλής μπορεί να μην είναι απολύτως ακριβής στις εκτιμήσεις του. Πάντως αν δεν έχουν κάνει την ασφαλτόστρωση μέχρι τον Ιούνιο δεν θα τους αφήσω χωρίς σχολιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή