Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ “Συνδυασμένες Δράσεις για τον Τουρισμό”


“Συνδυασμένες Δράσεις για τον Τουρισμό” είναι το θέμα της εκδήλωσης που οργανώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στο Συνεδριακό Κέντρο “Elite Blue Center” (Ναυαρίνου 2, Καλαμάτα) αύριο Δευτέρα στις 6 το απόγευμα, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου Γραφείου Συνεδρίων και Θεματικών Μορφών Τουρισμού της Μεσσηνίας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι δράσεις του Επιμελητηρίου όσον αφορά τον τουρισμό στην περιοχή της Μεσσηνίας. Παράλληλα, θα γίνει διεξοδική παρουσίαση της ιστοσελίδας του Γραφείου Συνεδριακού και Θεματικού Τουρισμού. Θα πραγματοποιηθεί δε εργαστήριο (workshop) για την επικοινωνία των τουριστικών επιχειρηματιών της Μεσσηνίας -και ιδίως όσων ασχολούνται με θεματικές μορφές τουρισμού και με επαγγελματικό τουρισμό- με μέλη του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).
Μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο καθηγητής Αρχαιολογίας Πέτρος Θέμελης και ο γενικός διευθυντής της Costa Navarino Πίτερ Αλατσάς, ενώ τοποθετήσεις θα γίνουν επίσης εκ μέρους του προέδρου του ΕΟΤ Νικόλα Κανελλόπουλου, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 01/05/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου