Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΥΛΑ Θα οργανώσουν περιπολίες για να αντιμετωπίσουν τις κλοπές


Τρομοκρατημένοι είναι από τις αλλεπάλληλες κλοπές στο χωριό τους οι κάτοικοι της Πύλας. Προχθές τα μεσάνυχτα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έπεσε θύμα διαρρηκτών, και μετά απ' αυτό ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παναγιώτης Τριπύλας σκέφτεται πολύ σοβαρά να οργανώσει ομάδες πολιτών που θα περιπολούν τη νύχτα στο χωριό.
Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε σχετικά με την πρόσφατη διάρρηξη, 2 άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι τα μεσάνυχτα ενώ το ζευγάρι κοιμόταν. Η γυναίκα αντιλήφθηκε τους κλέφτες, οι οποίοι μπήκαν παραβιάζοντας μια σιδεριά παραθύρου. Αρχικά έψαξαν το ψυγείο και τις ντουλάπες και στη συνέχεια μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα, απ' όπου άρπαξαν ρούχα για να ψάξουν τις τσέπες τους για χρήματα. Μόλις οι κλέφτες βγήκαν από το δωμάτιο, η γυναίκα βρήκε το κουράγιο κι έτρεξε, κλείδωσε την πόρτα και τηλεφώνησε στην κόρη της - η οποία στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία και συγχωριανούς. Οι κλέφτες με τη φασαρία τράπηκαν σε φυγή, έχοντας όμως αρπάξει 215 ευρώ κι ένα… ψεύτικο παιδικό πιστόλι. 
Ο κ. Τριπύλας λέει πως όλο το χωριό έχει τρομοκρατηθεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι μόνο το καφενείο του έχει βρεθεί στο στόχαστρο των κλεφτών 3 φορές το τελευταίο διάστημα. 

Κ.Δ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 20/05/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου