Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ «ΝΕΣΤΩΡ» Θετικά αποτελέσματα από την έκθεση στο Γκάζι


Θετικά αποτελέσματα είχε η συμμετοχή του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Μεσσηνίας "Νέστωρ" στο 2ο Agro Quality Festival που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή 15 Μαΐου στον πολυχώρο "Τεχνόπολις" στο Γκάζι. Εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από εμπόρους που σχετίζονται με την αγορά της Κίνας για τα κρασιά του συνεταιρισμού. Μάλιστα το ενδιαφέρον -όπως πληροφορηθήκαμε- δεν ήταν τυπικό, αλλά ουσιαστικό και άμεσο. Ετσι γι' αυτό το λόγο ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Σωτήρης Καλογερόπουλος μαζί με υπεύθυνους του συνεταιρισμού θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσουν τις πρώτες επαφές που είχαν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.
Μπορεί βέβαια οι συζητήσεις να είναι σε αρχικό στάδιο, αλλά το ενδιαφέρον -όπως μας επεσήμανε ο κ. Καλογερόπουλος- είναι έντονο. Πάντως τόνισε ότι μια ενδεχόμενη συνεργασία θα είναι πολύ θετική, καθώς απευθύνεται σε μια μεγάλη και νέα αγορά. Από εκεί και πέρα η συνεργασία που υπάρχει με τα σούπερ μάρκετ "Carrefour" συνεχίζεται και μάλιστα υπήρξε και μια δεύτερη παραγγελία σε εμφιαλωμένα κρασιά.
H συμμετοχή του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού στο Agro Quality Festival είχε στόχο την προβολή παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων, την ενημέρωση των καταναλωτών για τα πιστοποιημένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, την προώθηση της υγιεινής διατροφής και της ασφάλειας του καταναλωτή, την προτροπή των καταναλωτών στην αγορά ελληνικών πιστοποιημένων προϊόντων προωθώντας την καλλιέργεια καταναλωτικής συνείδησης, την παρουσίαση των εταιρειών πιστοποίησης και γεωργικών συμβούλων και του ρόλου τους στην ελληνική αγορά, την ανάδειξη των προϋποθέσεων και των ελέγχων που οδηγούν στην παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας. 

Κ.Μπ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 18/05/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου