Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Κυκλοφοριακό κομφούζιο Τρίτη και Πέμπτη Λόγω μεταφοράς αεροτουρμπίνας στη Μεγαλόπολη

Στη 1.00 μετά το μεσημέρι την Τρίτη 2 Αυγούστου θα ξεκινήσει η μεταφορά της γιγαντιαίας αεροτουρμπίνας, βάρους 580 τόνων, από το λιμάνι της Καλαμάτας προς τη Μονάδα Φυσικού Αερίου της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.
Με ενδιάμεση στάση στην Αλλαγή, η μεταφορά της προς τη Μονάδα θα συνεχιστεί από τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης.
Σ’ όλο αυτό το διάστημα, στο εθνικό οδικό δίκτυο από την Καλαμάτα έως την Αλλαγή και αντίστροφα, η κυκλοφορία θα δίδεται σταδιακά σ’ όλα τα σημεία, όταν θα το επιτρέπει η κίνηση του συρμού.
Όσον αφορά στην κυκλοφορία των ΙΧ αυτοκινήτων στην εθνική Τρίπολης – Καλαμάτας, από τη Μεγαλόπολη έως την Αλλαγή και αντίστροφα, αυτή θα διακοπεί από τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης έως τις 8.00 το βράδυ.
Η κίνηση των ΙΧ εκτός φορτηγών και λεωφορείων, από Τρίπολη προς Καλαμάτα και αντίστροφα, θα γίνεται μέσω της παράκαμψης Λεονταρίου – Θουρίας – Καλαμάτας και τούμπαλιν, με τον εκτιμώμενο χρόνο διέλευσης της παράκαμψης να φθάνει τη 1 ώρα και 20 λεπτά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία των φορτηγών και λεωφορείων από την παράκαμψη απαγορεύεται. Η μετακίνησή τους μπορεί να γίνει από τον εθνικό δρόμο Τρίπολης – Καλαμάτας, αλλά στα σημεία από τη Μεγαλόπολη έως την Αλλαγή και αντίστροφα, θα υπάρχουν καθυστερήσεις, καθώς η κυκλοφορία θα δίδεται σταδιακά, με καθυστέρηση από 1 έως 3 ώρες.
Τέλος, υπογραμμίζεται ότι την Πέμπτη 4 Αυγούστου απαγορεύονται οι μετακινήσεις οχημάτων που μεταφέρουν εύφλεκτα ή επικίνδυνα υλικά από τη Μεγαλόπολη έως την Αλλαγή και αντίστροφα.

"ΘΑΡΡΟΣ" 31/07/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου