Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Τα NETRINO....αποκρυπτογραφήθηκαν


Μια ευχάριστη μουσική έκπληξη αποτέλεσε το γκρουπάκι “NETRINO” που εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο “ΝΟΤΟΣ”, στην πλατεία της Πύλου.
Τρία νέα παιδιά, οι Κώστας Χαραμαράς, Παναγιώτης Τσαγκάνης και Θάνος Γουρνάς, όλο φρεσκάδα και με καθαρό ήχο και σχεδόν επαγγελματική φωνητική απόδοση στα τραγούδια διασκέδασαν τους θαμώνες για σχεδόν τρεις ώρες.
Το ρεπερτόριό τους, από γνωστές Ελληνικές και ξένες rock μπαλάντες, ενθουσίασε το νεανικό κατά βάση κοινό αλλά και τους μεγαλύτερους που μαζί με τις επιτυχίες των pink Floyd και το Hotel California των Eagles σιγοτραγουδούσαν και τα τραγούδια του Μπάμπη Στόκα, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Γιάννη Κότσιρα, των Πιξ Λαξ και άλλων Ελλήνων καλλιτεχνών.
Τα τρία αυτά παιδιά, που τελείωσαν φέτος το Λύκειο και περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων για να προγραμματίσουν το μέλλον τους, χτες το βράδυ απέδειξαν ότι μπορούν να έχουν μέλλον και στο καλλιτεχνικό στερέωμα.
Καλή επιτυχία στις μελλοντικές ακαδημαϊκές σπουδές τους και να συνεχίσουν, έστω και ερασιτεχνικά, την ενασχόλησή τους με τη μουσική γιατί έδειξαν ότι την αγαπούν και τους αγαπά.

Κώστας....

2 σχόλια:

  1. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΔΩΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΟΧΗ!! ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας τα λετε εγκαιρως, για να ξερουμε να τα παρακολουθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή