Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Χαλαρώστε, μαγευτείτε στο Costa Navarino


Επαγγελματισμός, ευγένεια και υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών χαρακτηρίζουν το Costa Navarino από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, κάτι που συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα, όχι μόνο σε όσους διαμένουν εκεί, αλλά και σε όσους το επισκέπτονται είτε απλά για να γνωρίσουν αυτό το μοναδικό χώρο είτε για να ασχοληθούν με τις δεκάδες δραστηριότητες που προσφέρει.
Το Westin Resort μπορεί πλέον καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να δεχτεί επισκέπτες και λάτρεις του γκολφ, της ποδηλασίας, της κατάδυσης, των ευεργετικών υπηρεσιών ενός ξεχωριστού spa και πολλών άλλων δραστηριοτήτων, είτε για παιδιά είτε για ενήλικες. Και όλα αυτά σε πολύ λογικές τιμές, ενώ προσφέρονται ειδικά πακέτα για τα Σαββατοκύριακα.


Navarino Natura Hall
H Costa Navarino προσφέρει στους επισκέπτες της πληθώρα επιλογών σε αθλητικές, υπαίθριες, θαλάσσιες αλλά και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Τα προγράμματα απευθύνονται σε όλους τους επισκέπτες, ανεξαρτήτου ηλικίας, για κάθε εποχή του χρόνου. Όλες οι δραστηριότητες προσφέρουν την ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς τον πλούτο της φύσης της Μεσσηνίας.
O μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα διαδραστικός περιβαλλοντικός εκθεσιακός χώρος που δημιουργήθηκε από το Navarino Foundation, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με τη σύμπραξη του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, της Ακαδημίας Αθηνών, της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας και της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA), λειτουργεί καθημερινά ως κέντρο ενημέρωσης για τους επισκέπτες της Costa Navarino, φοιτητές, μαθητές τοπικών σχολείων και τους κατοίκους της περιοχής. Στο χώρο παρουσιάζονται πληροφορίες με τη χρήση διαδραστικών τεχνολογικών μέσων, όπως videos, τρισδιάστατες προβολές, οθόνες αφής κ.ά., για τη μεσσηνιακή φύση και τα τοπικά οικοσυστήματα, για την έκταση και τις συνέπειες του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής, τόσο στον κόσμο όσο και στην περιοχή της Μεσογείου, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπισή του. Το Navarino Natura Hall by Hellenic Postbank παρέχει, επίσης, ενημέρωση για τα αποτελέσματα του ερευνητικού έργου που διεξάγεται από το Navarino Environmental Observatory (NEO).
Anazoe Spa
Ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος, το Anazoe Spa θα σας συναρπάσει. Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα αλλά και οι μοναδικές θεραπείες του που βασίζονται στον  αρμονικό συνδυασμό της αρχαίας θεραπευτικής εμπειρίας με τη σύγχρονη κοσμετολογία, δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για πλήρη αναζωογόνηση και χαλάρωση. 
Golf
Στην Costa Navarino βρίσκεται το “The Dunes Course”. Το πρώτο signature γήπεδο γκολφ 18 οπών στην Ελλάδα σχεδιάστηκε από τον Bernhard Langer, πρώην πρωταθλητή US Masters και αρχηγό της Ευρωπαϊκής ομάδας στο RyderCup, σε συνεργασία με την European Golf Design. Στο “The Dunes Course” οι παίκτες παίζουν γκολφ απολαμβάνοντας τη συναρπαστική θέα δίπλα στη θάλασσα, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών. Το “The Dunes Course” διαθέτει golf club 3.500 τ.μ., καθώς και Ακαδημία, όπου επαγγελματίες εκπαιδευτές παραδίδουν μαθήματα σε μικρούς και μεγάλους. Ήδη έχουν διατεθεί οι πρώτες 10 υποτροφίες σε παιδιά της Ακαδημίας.
Φέτος, ξεκίνησε και η λειτουργία  του γηπέδου γκολφ “The Bay Course” στην Costa Navarino. Σε ένα τοπίο που προσφέρει πανοραμική θέα προς το βουνό και τη θάλασσα, οι παίκτες θα ζήσουν τη συναρπαστική εμπειρία του παιχνιδιού. Το γήπεδο 18 οπών par 71 μετρά απόσταση 5,760 μέτρων από τα πίσω σημεία εκκίνησης (tees). Δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους, οι παίκτες ακολουθούν μια πορεία μέσα από τρία ξεχωριστά τοπία, με ιδιαίτερες αντιθέσεις: δίπλα στη θάλασσα, ανάμεσα στους λόφους και στους ελαιώνες με τα αιωνόβια δέντρα.
Με τη λειτουργία του δευτέρου γηπέδου γκολφ δημιουργείται ένας νέος γκολφ προορισμός στην Ελλάδα, που μπορούν να απολαμβάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους όσοι παίζουν ή θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα.To γήπεδο “The Bay Course” βρίσκεται πολύ κοντά στο “The Dunes Course”, που λειτουργεί ήδη από πέρυσι. Τη διαχείριση και των δύο γηπέδων έχει αναλάβει η TroonGolf, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών γηπέδων γκολφ.
Στα δύο signature γήπεδα της Costa Navarino, οι παίκτες επωφελούνται από το εξαιρετικό κλίμα της περιοχής, που την καθιστά ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή του έτους. Στο “The Bay Course”, όπως και στο “The Dunes Course”, έχουν εφαρμοστεί αυστηροί κανόνες περιβαλλοντικής διαχείρισης γηπέδων γκολφ, μέσω μίας σειράς πρακτικών φιλικών προς το πλούσιο φυσικό περιβάλλον.
Navarino Sea
Για τους λάτρεις του υδάτινου κόσμου, προσφέρεται δυνατότητα και εξοπλισμός για πολλά θαλάσσια αθλήματα. Το Navarino Sea by Surf Salad, περιλαμβάνει πλήθος δραστηριοτήτων όπως kayak, kitesurfing, surfing και windsurfing. Ωστόσο, οι ευκαιρίες για εξερεύνηση της Μεσσηνίας βρίσκονται και στο βυθό της θάλασσας. Με το Aqua Divers Club, οι επισκέπτες, έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τη μαγεία του βυθού της περιοχής. Τα μαθήματα είναι ατομικά ή σε γκρουπ έως 4 ατόμων. Επίσης, προσφέρονται ειδικά προγράμματα καταδύσεων για τα παιδιά άνω των 10 ετών, κατά τη διάρκεια των οποίων, εκτός από το βυθό, μαθαίνουν να σέβονται και να προστατεύουν το θαλάσσιο περιβάλλον.
Navarino Racquet Academy
Η Navarino Racquet Academy περιλαμβάνει 9 αθλήματα ρακέτας στα οποία μπορούν να εξασκηθούν μικροί και μεγάλοι παίκτες: τένις, μίνι-τένις για παιδιά 4 έως 9 ετών, padel, squash, badminton, επιτραπέζιο τένις, beachtennis, beachracquets και speedminton. Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές της Ακαδημίας παραδίδουν μαθήματα σε γκρουπ ή και μεμονωμένα.
Navarino Outdoors
Στο Navarino Dunes προσφέρεται ακόμη μεγάλη ποικιλία υπαίθριων δραστηριοτήτων. Οι οργανωμένες εκδρομές και διαδρομές, διαβαθμισμένης δυσκολίας για ποδήλατο και πεζοπορία, που έχουν σχεδιαστεί για τους επισκέπτες της Costa Navarino, είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσουν μικροί και μεγάλοι την περιοχή. Στο “Bike Station ProShop” του Navarino Dunes, προσφέρεται ολοκληρωμένος ειδικός εξοπλισμός για biketrekking, mountainbike και πεζοπορία. Υπάρχουν, επίσης, διαθέσιμα ποδήλατα για παιδιά, διπλά ποδήλατα, αλλά και ποδήλατα με θέσεις για βρέφη και πολύ μικρά παιδιά, ώστε να μπορεί όλη η οικογένεια να ανακαλύψει και να περιηγηθεί  στις γύρω περιοχές.
Τέλος, στο Sports & Entertainment Center, το πλήρες και οργανωμένο αθλητικό κέντρο οι επισκέπτες μπορούν να εξασκούνται στο μπάσκετ, το βόλεϊ, το ποδόσφαιρο 5Χ5 και το μπόουλινγκ.  
Της Βίκυς Βετουλάκη "ΘΑΡΡΟΣ" 27/10/2011

2 σχόλια:

  1. Σχεδόν ένας στους τρεις εργαζόμενους, δεν πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές. Η μαύρη εργασία, όχι μόνο δεν περιορίστηκε, όπως ήταν η κυβερνητική δέσμευση προς την τρόικα, αλλά αντίθετα αυξήθηκε. Στο εννιάμηνο του έτους, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία των επιθεωρητών εργασίας, η αδήλωτη εργασία κινείται στα επίπεδα του 30%, όταν στις αρχές του 2011 υπολογιζόταν κοντά στο 26%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή