Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ COSTA NAVARINO Γκολφ, ποδηλασία, σέγκουι, καταδύσεις και άλλα σπορ


 Μια ευρεία γκάμα αθλητικών δραστηριοτήτων μπορούν να γνωρίσουν και ν' απολαύσουν οι επισκέπτες της Costa Navarino, κάθε εποχή του χρόνου και ανεξαρτήτως ηλικίας. Οι δραστηριότητες αυτές προσφέρουν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς τον πλούτο της μεσσηνιακής φύσης. Εκτός όμως από όσους διαμένουν στην Costa Navarino, τα προγράμματα απευθύνονται και σε όλους τους επισκέπτες - οι οποίοι σίγουρα θα ανακαλύψουν μια αθλητική ή εκπαιδευτική δραστηριότητα που τους ταιριάζει.
Η παροχή υπηρεσιών είναι φυσικά υψηλής ποιότητας, ενώ στόχος της Costa Navarino είναι να υπάρχει τουρισμός και τους 12 μήνες του έτους, μιας και η διάρκεια βοηθάει την ποιότητα...Η μύηση στα μυστικά του γκολφ γίνεται στα δύο γήπεδα της Costa Navarino,που συγκαταλέγονται
στα καλύτερα της Ευρώπης.
Επίσης μπορεί κανείς να κάνει ποδηλασία και σέγκουι σε πανέμορφες διαδρομές, υποβρύχια κατάδυση στην Πρώτη - ενώ φυσικά υπάρχουν και τα σύγχρονα γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου για να επιλέξει ο καθένας το σπορ που τον ενδιαφέρει και τον ελκύει. Στις ιδιαίτερες επιλογές των επισκεπτών συγκαταλέγονται και οι ευεργετικές υπηρεσίες ενός αναζωογονητικού σπα στο "Anazoe". Ολες αυτές οι δραστηριότητες για ενήλικους και παιδιά προσφέρονται σε ελκυστικά οικονομικά πακέτα, ειδικά για τα Σαββατοκύριακα, κι έτσι ο καθένας μπορεί να γνωρίσει από κοντά τη μαγεία της Costa Navarino.

"NATURA HALL"
Ενας μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα διαδραστικός περιβαλλοντικός εκθεσιακός χώρος, το "Natura Hall" λειτουργεί καθημερινά ως κέντρο ενημέρωσης για τους επισκέπτες της Costa Navarino, φοιτητές, μαθητές σχολείων και τους κατοίκους της περιοχής.
Στο χώρο με τη χρήση διαδραστικών τεχνολογικών μέσων παρουσιάζονται πληροφορίες για τη μεσσηνιακή φύση και τα τοπικά οικοσυστήματα, για την έκταση και τις συνέπειες του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπισή του. Υπεύθυνος του παρατηρητηρίου είναι ο Νίκος Καλυβίτης.

9 ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΡΑΚΕΤΑΣ
Η "Navarino Racquet Academy" περιλαμβάνει 9 αθλήματα ρακέτας στα οποία μπορούν να εξασκηθούν μικροί και μεγάλοι παίκτες: τένις, επιτραπέζιο τένις, μίνι-τένις για παιδιά 4 έως 9 ετών - κι ακόμη padel, squash, badminton, beach tennis, beach racquets και speedminton. Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές της ακαδημίας παραδίδουν μαθήματα σε γκρουπ ή και μεμονωμένα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΔΑΤΙΝΟ ΚΟΣΜΟ
Στους λάτρεις του υδάτινου κόσμου, προσφέρεται η δυνατότητα και ο εξοπλισμός για πολλά θαλάσσια αθλήματα: Το "Navarino Sea by Surf Salad", περιλαμβάνει πλήθος δραστηριοτήτων όπως kayak, kitesurfing, surfing και windsurfing. Ωστόσο, οι ευκαιρίες για εξερεύνηση της Μεσσηνίας βρίσκονται και στο βυθό της θάλασσας. Με το "Aqua Divers Club" οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τη μαγεία του βυθού της περιοχής. Τα μαθήματα είναι ατομικά ή σε γκρουπ έως 4 ατόμων. Επίσης, προσφέρονται ειδικά προγράμματα καταδύσεων για παιδιά άνω των 10 ετών, κατά τη διάρκεια των οποίων εκτός από το βυθό μαθαίνουν να σέβονται και να προστατεύουν το θαλάσσιο περιβάλλον.

ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Στην Costa Navarino προσφέρεται ακόμη μια μεγάλη ποικιλία υπαίθριων δραστηριοτήτων. Οι οργανωμένες εκδρομές και διαδρομές διαβαθμισμένης δυσκολίας για ποδήλατο και πεζοπορία, που έχουν σχεδιαστεί για τους επισκέπτες της Costa Navarino, είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσουν μικροί και μεγάλοι την περιοχή. Στο “Bike Station Pro Shop” προσφέρεται ολοκληρωμένος ειδικός εξοπλισμός για bike trekking, mountain bike και πεζοπορία. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα ποδήλατα για παιδιά, διπλά ποδήλατα, αλλά και ποδήλατα με θέσεις για βρέφη και πολύ μικρά παιδιά - ώστε να μπορεί όλη η οικογένεια να ανακαλύψει και να περιηγηθεί στις γύρω περιοχές.

Τέλος, στο "Sports & Entertainment Center", το πλήρες και οργανωμένο Αθλητικό Κέντρο, οι επισκέπτες μπορούν να εξασκούνται στο μπάσκετ, το βόλεϊ,
το ποδόσφαιρο 5Χ5, αλλά και το μπόουλινγκ.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 30/10/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου