Δήμος Πύλου - Νέστορος

Δήμος Πύλου - Νέστορος
TO portal ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Σκοτωμένος πατέρας και σφαγμένο παιδί σε αρδευτικό κανάλι


Νεκροί, θύματα άγριου εγκλήματος όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ανασύρθηκαν χθες αργά το απόγευμα από κανάλι κοντά στην Πιπερίτσα, προς το φράγμα του Αρι, ένα 3χρονο παιδάκι και ο πατέρας του Φιλίπ Μεζάι από την Αλβανία.
Ο άτυχος Αλβανός ζούσε στο Πλατύ, εργαζόταν σε οικοδομές και ασχολιόταν με τα άλογα λαμβάνοντας μέρος και σε ιπποδρομίες. Η μαύρη Μερσεντές μέσα στην οποία βρέθηκε νεκρός μαζί με το παιδί του εντοπίστηκε από έναν πολίτη, βυθισμένη στο κανάλι. Οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα ανασύροντας τα δύο πληγωμένα κορμιά.
Εικάζεται πως οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον Μεζάι - με συνέπεια να χάσει τη ζωή του και το 3χρονο παιδάκι, το οποίο χτυπήθηκε
με μαχαίρι. Ο πατέρας του, όπως όλα δείχνουν, πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Το αυτοκίνητο εικάζεται πως το έσπρωξαν οι δράστες στο νερό για να μη γίνει άμεσα αντιληπτό και να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Η Μερσεντές εντοπίστηκε γύρω στις 6 το απόγευμα όταν ένας πολίτης παρατήρησε τα φώτα της στο νερό, κι έτσι οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ατύχημα καθώς το αυτοκίνητο είχε φύγει από το δρόμο δίπλα από ένα γεφύρι. Η συνέχεια αποκάλυψε την τραγωδία, που σόκαρε όσους βρέθηκαν στο σημείο.
Στο πλαίσιο των ερευνών, στην περιοχή έσπευσαν αξιωματικοί της Ασφάλειας, το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών, γιατρός, καθώς επίσης ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας ταξίαρχος Βασ. Γεωργακόπουλος και ο διοικητής της Π.Υ. Καλαμάτας πύραρχος Βασ. Καπέλιος.
Σήμερα εκτιμάται πως θα πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας -νεκροτομής.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 30/11/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου