Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Στους δήμους τα Λιμενικά Ταμεία ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ


Στους δήμους δίνει από την αρχή του νέου έτους την αρμοδιότητα διαχείρισης των Λιμενικών Ταμείων ο “Καλλικράτης” και στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας διερευνούν τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει ομαλή μετάβαση από το παλιό καθεστώς στο νέο. Μάλιστα εντός των προσεχών ημερών ο υφυπουργός Αδωνις Γεωργιάδης θα συναντηθεί με τους περίπου 80 δημάρχους των πόλεων που έχουν Λιμενικά Ταμεία, μεταξύ αυτών και η Καλαμάτα. 
Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μιλώντας χθες για το θέμα σημείωσε ότι υπήρξε διαχρονικά άριστη συνεργασία με τον απερχόμενο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Νίκο Τζάννε, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα τόσο στην ασφαλτόστρωση στο χώρο μπροστά από το Τελωνείο, όσο και στην ανάπλαση του νοτίου πεζοδρομίου της οδού Ναυαρίνου - το οποίο παρεμπιπτόντως αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα μετά την εκταμίευση των απαιτούμενων πόρων που οφείλονταν στον εργολάβο.       

   Δ.Πλ. "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 20/12/2011

5 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΏΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΝΝΕ ΤΟΜΕΓΑΛΟ ...... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΑΝΝΕΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γεγονός και μόνο ότι ο Τζάνες δεν κυνήγησε ζεστά την επιστροφή του Λιμενικού ταμείου, από μονο του σημαίνει πως κάποιο λάκκο έχει η φαβα.Μακάρι να διαψευστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέστωρ 2011, πως ήταν δυνατόν να αντιδράσει ο Τζάννες σε μια κυβερνητική απόφαση; Ο Τζάννες θα είναι πάνω από τον νόμο;
    Θες να σου πω τη γνώμη μου γιατί ίσως οι προηγούμενες δημοτικές ηγεσίες δεν διεκδίκησαν ουσιαστικά το λιμενικό ταμείο; Ίσως να μην τους βόλευε, λόγω μείωσης των εσόδων, για να κάνουν αυτά που ήθελαν για την Πύλο. Έτσι άφηναν το ταμείο στον Τζάννε και του φόρτωναν την απραξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ανατρέξεις στοπαρελθόν θα διαπιστώσεις οτι και προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαν διεκδικήσει το Λιμενικό ταμείο κάτι που ίσως να σου διαφεύγει.Ομως για τον λόγο που αναφέρεις οτι κάποιοι δεν το διεκδίκησαν για τον ίδιο λόγο θέλω να πω αφήνει αδιάφορο τον Τζάνε,ασχέτως κυβερνητικών η μη αποφάσεων.Η νομοθετική εξουσία καλά λειτουργεί.Ελα όμως που ίδιοι έχουν στα χέρια τους και την εκτελεστική.Στην Ελλάδα ζούμε μην το ξεχνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή