Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ευχαριστίες Αραπολακκαίων


Ως επίτιμος πρόεδρος εκ μέρους του Μορφωτικού Συλλόγου Αραπολακκαίων  Πυλίας «Η  Υπαπαντή του Σωτήρος» και των κατοίκων της Αραπόλακκας οφείλω δημόσια να ευχαριστήσω το δήμαρχο Πύλου - Νέστορος κ. Καφαντάρη Δημήτρη, τον αντιδήμαρχο κ. Κοντογόνη  Περικλή και το Δημοτικό Συμβούλιο για το θερμό ενδιαφέρον που έδειξαν για την ηλεκτροδότηση της εκκλησίας Αγιος Δημήτριος και για τα προβλήματα του χωριού μας. 
Είμαι σίγουρος ότι θα δείξουν το ίδιο ενδιαφέρον και για ένα ακόμα δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Αραπόλακκας, που αφορά την διαπλάτυνση και τσιμεντόστρωση της επικίνδυνης και απότομης στροφής στις αρχές του χωριού.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ιωάννη Β. Γαλάνη και τον Παντελή Ι. Λέκκα, οι οποίοι παραχωρούν τον απαιτούμενο χώρο για τη διαπλάτυνση του δρόμου στο σημείο της στροφής. Εγώ από την πλευρά μου δηλώνω στους συγχωριανούς μου για ακόμα μια φορά ότι θα συνεχίσω πάντα να ενδιαφέρομαι για τα αιτήματα και τα προβλήματά τους διότι τους αγαπώ όλους όπως αγαπώ και το χωριό μας. 
Εύχομαι, επίσης χρόνια πολλά για την εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος, που είναι και πολιούχος του χωριού και του συλλόγου μας.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την εφημερίδα «Ελευθερία» που αφιλοκερδώς πάντα προβάλλει τα δίκαια αιτήματα του χωριού και του συλλόγου μας καθώς και όλου του Νομού Μεσσηνίας.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤ. ΛΕΚΚΑΣ
Επίτιμος πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου
Αραπολακκαίων Πυλίας Μεσσηνίας
«Η ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ»
Αλιμούντος 52, Αργυρούπολη, Αθήνα

1 σχόλιο:

  1. PROEDRE

    DE KANETE KANA XARMANAKI KAI NA TO RIKSETE MONOI SAS GIA VLEPO TA NERA TOU XEIMONA NA SAS XALOYN TON DROMO.

    DIAFORETIKA ZHTHSTE APO TON DHMARXO NA STEILEI MIA OMADA APO TON DHMO NA RIKSEI TO XARMANAKI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή