Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Κότσιρας: Καλοδεχούμενοι οι Έλληνες νεομετανάστες ...


Η πολιτειακή κυβέρνηση της Βικτώριας ενθαρρύνει τους Έλληνες που κτυπήθηκαν από την κρίση που πλήττει την Ελλάδα να μεταναστεύσουν στην Πολιτεία.
Αυτό τόνισε ο ομογενής πολιτειακός υπουργός Πολυπολιτισμού, Νίκος Κότσιρας, μιλώντας σε αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.
Ο κ. Κότσιρας σημείωσε, όμως, ότι... και για τους Έλληνες μετανάστες ισχύει ότι και για τους υπόλοιπους. Δεν θα τύχουν ειδικής ρύθμισης.
Ο ομογενής υπουργός έκανε την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ «Αντίποδες» που γίνεται το Σαββατοκύριακο στη Μελβούρνη.
«Το φεστιβάλ αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας προς το ελληνικό έθνος» είπε ο κ. Κότσιρας ο οποίος πρόσθεσε ότι εκτιμάται ότι χιλιάδες Ελληνοαυστραλοί που είχαν παλιννοστήσει στην Ελλάδα επέστρεψαν στην Αυστραλία, ενώ υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον και για νέους μετανάστες από την Ελλάδα.
Ο κ. Κότσιρας υπενθύμισε ότι η πολιτειακή κυβέρνηση επιδότησε την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης με 3 εκατομμύρια δολάρια για την ανέγερση Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου στη Λόνστντεϊλ Στριτ...

3 σχόλια:

  1. Θα πρεπει ομως οι νεομεταναστες να μαθουν πολυ καλα την λεξη ΤΑΧΑΤΙΟΝ =ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνε το πιο λιανά αυτό. Τι θες ακριβώς να πεις;
    Είναι κακό να πληρώνεις φορολογία, ειδικά όταν ο φόρος σου πιάνει τόπο;
    Και εκεί νομίζω πως πιάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΚΟ.

    ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΟΣΜΟ
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Η ALCOA
    ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή