Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Εκπρόσωποι ΜΜΕ της Κίνας στην Πύλο


Την Τρίτη 15 Μαΐου ομάδα εκπροσώπων ΜΜΕ από την Κίνα επισκέφθηκε την Πύλο. 
Δημοσιογράφοι από μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο αλλά και συντάκτες καταξιωμένων εντύπων, μαζί με την εκπρόσωπο από το γραφείο του ΕΟΤ στο Πεκίνο ξεναγήθηκαν στο Ανάκτορο του Νέστορος και στο Νιόκαστρο της Πύλου. Στη διάρκεια της επίσκεψης τους πραγματοποίησαν φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση ώστε να μεταφέρουν στην πατρίδα τους την ιστορία, τον πολιτισμό και τα μαγευτικά τοπία του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
Μετά το τέλος της περιήγησης τους, ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, κ. Δημήτριος Π. Καφαντάρης παρέθεσε προς τιμήν τους γεύμα φιλοξενίας και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην πόλη μας. 
Οι δημοσιογράφοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τα αξιοθέατα της περιοχής, την  ιστορία και την τοπική γαστρονομία και εκδήλωσαν την προτίμησή τους για το Δήμο της Πύλου. Θεωρούν ότι τα επόμενα χρόνια η περιοχή θα είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των συμπατριωτών τους, τόσο για διακοπές αλλά ακόμα και ως προορισμός γαμήλιου ταξιδιού.

17 σχόλια:

  1. παν.πικραμμενος16 Μαΐου 2012 στις 9:37 μ.μ.

    Aν και δεν ειναι σωστη η θεση αυτη για το παρακατω σχολιο(ευθυνη του ιδιοκτητη που δεν εχει ειδικη θεση για σχολια) εχω να πω τα εξης
    Η «Χρυσή Αυγή» είναι βέβαιο ότι θα απωλέσει σημαντικό μέρος της εκλογικής της δύναμης από τη στιγμή που «αποκαλύφθηκε» περί τίνος πρόκειται στις εκλογες του ιουνη
    ενω το καλεσμα του σαμαρα δειχνει οτι θα ερθει παλι πρωτη η νδ
    ,το πασοκ στα ιδια ποσοστα,
    ενω ο συριζα δειχνει με αφορμη τις διερευνιτικες να χανει εδαφος.αυτα για ξεκινημα,καλες εκλογες να εχουμε και καλα ξεμπερδεματα,μπορουμε ομως να κρατησουμε ενα επιπεδο στα σχολια μας για να μπορει και ο κοσμος που το παρακολουθει να συμετασχει σε εναν ομορφο και εποικοδομητικο διαλογο.
    τελος αυτο τον μηνα αλλαζω το user μου και να το κανω παν.πικραμμενος(με δυο μ).
    καλη αναγνωση να εχουμε και να δουμε και νεους αναγνωστες στην ομορφη παρεα μας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παν.πικραμμενος16 Μαΐου 2012 στις 10:04 μ.μ.

    Το γνωριζω αλλα θελω χωρο,το chatbox ειναι για συντομα μηνυματα οπως το εγερθητο.κανε χωρο να βαζει ο καθενας θεμα για σχολια.
    (καλη επιτυχια στον παο για τη 2η θεση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλι με τη Χρυση Αυγη!!!!!!!!!

    Πατε γυρευοντας.....
    Παλι δηλωσεις!!!!
    Παλι τα ιδια.......
    Θα δουμε ξανα τα προγνωστικα σας εφαγαν πριν λιγες μερες αρχισαμε παλι τα σεναρια σιγα τ'αυγα παλι μεγαλα καλαθια ΠΑΣΟΚ ΝΔ πρωτο δευτερο χεστηκε ο κοσμος ολος!!! Τους βαρεθηκαμε.....βαρεθηκαμε και σας με την ιδια καραμελα περαστικα στο "Πικραμμενο" και ΝΔ απο τωρα.
    Θα τριβετε παλι τα ματια σας ξανα.
    Ηρθε το τελος!!!!

    {ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣΚΥΛΑ for ever δεν αλλαζετε ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υ.Γ

    Ναι....με δυο Μ
    Μ Μ
    Θελει χωρο για να πεις πολλες διπλα δε σε φτανει ειναι λιγο μμμμμμμμμμμμ....

    ΜΕΓ@ΛΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ κανετο σα να σου ταιριαζει καλυτερα!!!!!!
    Εμενα μου αρεσαν πιο πολυ τωρα που τους γνωρισα αποκαλυψη του Ιωαννη
    η Χ.Α τελεια ολα!!!!
    Θα ξανασχολιασω μετα το περας των εκλογων θα γελασει ο καθε Πικραμμενος...ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΛΙ Η ΝΔ ΜΕ 18,01%
    ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ ΛΑΘΟΣ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!!!!!!!!


    ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΕΙΤΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΑΥΡΟ ΕΙΔΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΑ ΤΟ 'ΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!

    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ

    ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΑΝΑ

    ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕ ΦΟΒΑΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΟΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΛΑΛΟΥΣΑΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΑΣ ΛΑΛΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΞΗΜΕΡΩΣΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΚΟΚΚΟΡΑ ΜΑΝΙΑΤΗ

    ΑΚΟΥ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΔ ΕΓΕΡΘΗΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ

    ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!!!!!


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!

    ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΠΗΔΙΩΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.....


    "ΣΩΘΗΚΑΜΕ"


    Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΕΔΩ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ??????
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ


    USER NAME
    ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ
    ΑΝΤΕ ΒΛΕΠΩ ΚΟΝΟΜΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ.

    ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΟΠΩΣ ΝΤΟΡΑ ΚΛΠ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριοι.....

    Με κωλοτουμπες διαζυγια προξενεια "αποκαλυφθηκαν" για αλλη μια φορα πως "αυτοι" δεν αλλαζουν και με ολα αυτα που συνεχιζουν να κανουν θα παρουν απο τα τρια το μακρυτερο θα τιμωρηθουν δις θα τη πατησουν ξανα εις βαρος τους οσο νομιζουν πως δεν βλεπουμε τι κανουν και οσο δε κανουν το σωστο.


    Πως να κανουμε πολιτισμενο διαλογο με αυτα που βλεπουμε ξανα και ξανα δεν αλλαζουν αν δε τους αλλαξουμε "τα φωτα" Εμεις ξανα και ξανα.

    Να γιατι επιβαλετε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απεναντι τους ειναι απλο οσο δεν αλλαζουν τακτικη και η κοροιδια συνεχιζετε τοσο φανερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς, συνεχίζετε να μην έχετε καταλάβει σε πόσο δεινή κατάσταση βρίσκεται η χώρα. Αν νομίζετε ότι υπάρχουν και άλλα περιθώρια για πειράματα και παιχνίδια δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να αφουγκραστείτε την αγωνία της αγοράς. Από τη στιγμή που μπαίνει σε μεγαλύτερη ύφεση ακόμα και ο τουρισμός τότε.... Γιατί Ελλάδα δεν είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι.
    Εσείς απλώς συνεχίστε να νομίζετε πως τιμωρείτε κάποιους, ενώ στην ουσία έχετε πάρει τα μαστίγια με τα ξυράφια - αυτά που αυτομαστιγόνωνται οι μουσουλμάνοι - και χτυπάτε εαυτούς και αλλήλους.
    Καλά ξεμπερδέματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΩΣΤΑ

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ" ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΥΠΥ ΤΣΙΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν λεμε το αντιθετο αυτοι δεν εχουν καταλαβει πως δε θελουμε να κυβερνησουν μονοι (φυσικα κανενα απο τα δυο πρωην μεγαλα μονο ο λογος... ελειψη εμπιστοσυνης).

    Δε λεμε Τσιπρα λεμε ολοι μαζι για αρχη... το ποσο δεινη ειναι η κατασταση ολοι το εχουμε καταλαβει εκτος απο τους παραπανω δε βλεπεις εσυ βρε Κωστα τι κανει τωρα π.χ ο Σαμαρας μας δουλευεις?????
    Αυτοι αλληλοκατηγορουντε τη μια μερα και την αλλη τα ξεχνανε σε αυτους θελεις να δωσουμε το τιμονι στο Πασοκ που εφερε το χαος στο ΚΚΕ που το μονο που ξερει ειναι να φωναζει εκ του ασφαλους στο Τσιπρα σε ποιον??????
    Ειναι ολοι λιγο πολυ τα ιδια μονη λυση ειναι ολοι μαζι και να ελεγχει (φοβαται) ο ενας τον αλλο μονο ετσι δε θα εχουμε τα περασμενα αλλα οχι ξεχασμενα απο εμας αυτοι κανουν σαν να μην εκαναν τιποτα ας ειναι μεσα και η Χ.Α δεν ειναι κακο μεχρι να δουμε οτι ειναι τους παλιους τους μαθαμε εστω και αργα ας δουμε και μετα μιλαμε μη βιαζομαστε με τη Χ.Α καποιοι να πατανε φρενο εκει μεσα χρειαζεται.

    Μας εχουν φερει ενα βημα πριν το γκρεμο και συνεχιζουν να μας σπρωχνουν δε παει αλλο πιστευεις πως το αποτελεσμα των εκλογων τον Ιουνιο με αυτες θα ειναι διαφορετικο?????
    Μεχρι τωρα εχω πεσει μεσα κοιτα και σε αυτες που θα τη πατησουν διπλα....Πασοκ ΝΔ τουλαχιστον!!!! Ξαναλεω δεν θεωρω το Τσιπρα καταλληλο στη φαση αυτη (καταλληλοι) ειναι ολοι μια ομορφη παρεα οπως λεει πιο πανω ο Πικραμμενος ειτε τους αρεσει ειτε οχι αυτο αποφασισε ο Ελληνικος λαος ας το παρουν αποφαση.

    Υποφερει ο κοσμος εξαιτιας τους ας αναλαβουν τις ευθηνες τους να μας βγαλουν απο εδω που μας εφτασαν.
    Ολοι μαζι θα το κανουν αυτο το μηνυμα θα ξαναλαβουν ισως και πιο δυνατο αυτη τη φορα.



    Εσυ Κωστα βλεπεις κατι αλλο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και οσο για την αγορα ενα σου λεω πεθανε!!!!!

    Το βλεπω εδω στη Πυλο (ασε αλλου ειναι χειροτερα) ποσοι εχουν απληρωτους λογαριασμους ποσοι εχουν αδειες τσεπες χωρις δουλεια ποσοι κλαινε τη μοιρα τους κοιτα ποσα μαγαζια θα βαλουν λουκετο και ειναι φυσικο αφου δε κινητε χρημα πλεον στην αγορα ουτε για καφε οταν ακομα και στα βασικα το μεγαλυτερο μερος εχει κανει περικοπες (οχι ολοι) παρα πολυ περπατανε και παραμιλανε φιλε στο χωριο μας!!!!!

    Με ελαχιστες εξαιρεσεις....πιστευω τα ιδια να βλεπεις ολοι κλαιγοντε ακομα κι αυτοι που εχουν καποια καλυτερη μοιρα απο τους πολλους.

    Αυτο το εχουν καταλαβει οι κυριοι πολιτικοι που ψαχνουν τροπους για αυτοδυναμια??????

    Ας το παρουν αποφαση αυτο τελειωσε και ας μας κυβερνησουν παρεουλα αλλιως ας κανουν εκλογες καθε μηνα πολλοι θα πεθανουμε αν ειναι να μεινουν αυτοι που θα τους βγαλουν αυτοδυναμους ας τους ταιζουν να αντεξουν οι ψηφοφοροι τους μονο τοτε θα δουν αυτη τη μερα.

    Μη λεμε συνεχεια τα ιδια τα ξερετε τα ξερουμε τα ξερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΡΗΜΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ



    ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΚΡΕΣ





    ΕΓΕΡΘΗΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

    ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΣΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ



    ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ (ΠΑΛΙΟ)
    ΓΥΡΙΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ (ΠΑΛΙΟ)ΕΓΕΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ)ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ (ΤΩΡΑ)
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υ.Γ
    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΣΥ ΡΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΕ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΣ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΣΟΥΝ ΔΕ ΣΕ ΕΦΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΤΜΠΟΞ ΑΣΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗ Ν.Δ


    Ο ΚΑΤΜΑΝ!!!!!!!!!!!!!!



    Μ'ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...


    ΤΡΑΤΖΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή