Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο λιμανάκι της Φοινικούντας


Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες καθαρισμού και εκβάθυνσης στο αλιευτικό καταφύγιο Φοινικούντας από τον πλωτό γερανό. Την περιοχή επισκέφθηκε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς και μαζί με τον αντιδήμαρχο Πύλου - Νέστορος Τάκη Καρβέλα είδαν από κοντά τις εργασίες. Ο κ. Καρβέλας μίλησε για πολύ σημαντικό έργο, που το ζητούσαν οι κάτοικοι και κυρίως οι ψαράδες της περιοχής και το οποίο θα επιτρέπει να δένουν πέρα από τα αλιευτικά και σκάφη αναψυχής. Παρατήρησε πως γίνεται προσπάθεια το έργο να υλοποιηθεί συντονισμένα, ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα, καθώς βρισκόμαστε στο καλοκαίρι και η Φοινικούντα έχει ήδη επισκέπτες Ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Φοινικούντας Νίκος Τσώνης είπε ότι «το έργο έπρεπε να γίνει. Θα έχουμε όφελος και οι ψαράδες και όλοι (επαγγελματίες και κάτοικοι), γιατί θα μπορούν να δέσουν και σκάφη αναψυχής». Και παρατήρησε πως «έργα είναι καλό να γίνονται, η ταλαιπωρία είναι πρόσκαιρη».
Αύριο το πρωί μάλιστα, ο Σύλλογος Επαγγελματιών έχει ζητήσει να έρθει το πυροσβεστικό αυτοκίνητο για να ρίξει νερό, και με την κινητοποίηση επαγγελματιών και κατοίκων να καθαριστούν οι δρόμοι του χωριού από τις λάσπες του έργου που έπεσαν κατά τη μεταφορά.

""ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 21/06/2012

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 'ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ', ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.

    ΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Φοινικούντα δικαιούται να απασχολήσει ένα όχημα για λίγο. Αυστριακοί υπήκοοι τους έχουν κάνει δώρο πυροσβεστικό όχημα το οποίο έχει ενταχθεί στο πυροσβεστικό σώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή