Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΝ ΧΟΚ ΚΑΙ ΖΙΛΙ ΝΤΕΛΠΙ Χολιγουντιανά γυρίσματα σε Κορώνη και Καρδαμύλη


Το sequel της ταινίας “Before sunset” θα γυριστεί στην Καρδαμύλη και την Κορώνη με πρωταγωνιστές τον Ιθαν Χοκ και την Ζιλί Ντελπί. Χθες στην ιστοσελίδα του “Πρώτου Θέματος“ δημοσιεύτηκαν περισσότερες πληροφορίες για την ταινία που θα γυριστεί στη Μεσσηνία και για την οποία είχε γράψει πρώτη η “Ε“ .
   
  Αναλυτικά οι πληροφορίες του "Πρώτου Θέματος"
“Ο 42χρονος ηθοποιός, πατέρας 4 παιδιών, Ιθαν Χοκ αυτή την περίοδο μένει στην πανέμορφο «Costa Navarino» και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη. Ο λόγος; Το sequel της ταινίας «Before sunset». Στην ουσία
πρόκειται για το τελευταίο μέρος της τριλογίας ενός θρυλικού κινηματογραφικού love story που απέκτησε φανατικούς οπαδούς και έγινε σαν το εγχειρίδιο των ανεκπλήρωτων σχέσεων της γενιάς των 90s. Στο πρώτο μέρος («Πριν το ξημέρωμα», 1995) οι δύο ήρωες, ο Τζέσι (Χοκ) και η Σελίν, ταξιδεύουν με τρένο στη Βιέννη, γνωρίζονται και ζουν μια ερωτική ιστορία, μόνο συζητώντας στην πόλη, που ξέρουν ότι θα τελειώσει μόλις ξημερώσει. Στο δεύτερο μέρος («Πριν το ηλιοβασίλεμα», 2004), 9 χρόνια μετά οι ήρωες συναντιούνται στο Παρίσι, πάλι για μια μέρα, και συμπληρώνουν όσα δεν είχαν πει, αλλά και όλα όσα συνέβησαν στις ζωές τους ενδιάμεσα. 
Το τρίτο μέρος, που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2013, πάλι 9 χρόνια μετά, διαδραματίζεται στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο, που το φυσικό της ντεκόρ κρίθηκε το καταλληλότερο και το πιο εκρηκτικό για το φινάλε της εξαιρετικά πετυχημένης ερωτικής τριλογίας. Τα γυρίσματα θα γίνουν στα μοναδικής ομορφιάς τοπία της Πύλου, στην Καλαμάτα, στην Κορώνη και στην Καρδαμύλη, όπου το ίδιο ζευγάρι θα συναντηθεί για να βάλει τον επίλογο. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες, οι παραγωγοί είναι ενθουσιασμένοι με τους φυσικούς χώρους και τις ατελείωτες παραλίες, ενώ ο Ιθαν Χοκ είναι κλεισμένος τις περισσότερες ώρες στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο «Costa Navarino» μελετώντας τον ρόλο του. Μάλιστα εκτός από παραγωγός συνυπογράφει το σενάριο με τη συμπρωταγωνίστριά του Ζιλί Ντελπί και τον σκηνοθέτη και δημιουργό των τριών ταινιών Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. «Κάθε φορά που βλέπω το πρόσωπό σου είναι σαν να βλέπω έναν χάρτη με μαγευτικές τοποθεσίες που όλες με περιμένουν», έλεγε ο ήρωας στη δεύτερη ταινία.
Ετσι, μετά τη Βιέννη και το Παρίσι το ζευγάρι ήρθε η ώρα και πάλι να ζήσει τη σχέση που κρατάει μια μέρα - στη μαγευτική τοποθεσία της Πελοποννήσου αυτή τη φορά. Το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα είναι επτασφράγιστο μυστικό - αν και σύμφωνα με πληροφορίες, η ημερομηνία έναρξης τοποθετείται γύρω στις 15 Αυγούστου“.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 31/07/2012

Ο Ίθαν Χοκ με την παρέα του, χθες νωρίς το βράδυ, έτρωγαν στην πλατεία της Πύλου, στην ταβέρνα του ΓΡΗΓΟΡΗ.

Κώστας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου