Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σύμβαση για τα σκουπιδοδέματα της Πύλου


Προγραμματικές συμβάσεις για άλλα 11.500 δέματα σκουπιδιών στον Αγιο Νικόλαο της Πύλου μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, πρόκειται να εγκρίνει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Το ένα θέμα αφορά παράταση της υφιστάμενης σύμβασης για άλλα 3.500 δέματα και το άλλο σύναψη νέας σύμβασης της Περιφέρειας με το Δήμο Πύλου - Νέστορος για 8.000 δέματα σκουπιδιών.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 27/08/2012

Θα έχει αναλογιστεί τι κακό έκανε στην περιοχή ο κύριος υπεύθυνος αυτής της κατάστασης και θα έχει μετανιώσει γι' αυτό;
Ρητορικό το ερώτημα!!!!

Κώστας....

5 σχόλια:

  1. Ετσι γλιτώνει όμως ο δήμος τα πρόστημα,τα οποία πληρώνουν οι άλλοι,και το ανακοινωνει με υπερηφάνεια ο δήμαρχος και καλά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις πολλούς δήμους να πληρώνουν πρόστιμα; Θα πλήρωναν αν λειτουργούσε κάτι σωστά σε αυτή τη χώρα. Όπως θα γίνονταν εργοστάσια επεξεργασίας των δεματοποιημένων σκουπιδιών αν είχαν γίνει τα εργοστάσια που δεν έγιναν ποτέ.
    Λέω να μας δώσουν από μια μπάλα στον καθένα τα Χριστούγεννα για να την βάλουμε στο δέντρο.
    Γι' αυτό μην σπεύδεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον φίλο 9.31μ.μ Πέπε

    Αγαπητέ φίλε λυπάμαι, ειλικρινά!!!

    Αν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι σκεπτόντουσαν έτσι, θα ήμασταν ακόμη υπόδουλοι στους Τούρκους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι μπραβο,τα καταφερατε κανατε τονμ Αγ.Νικολα σκουπιδοτοπο (μια προσωρινη λυση να υπενθυμισω.Πεπε καλα σου πε ο Κωστας εισαι εκτος πραγματικοτητας και δυστηχως που το λεω. Κατι τελευταιο ποιος ακουσε το δημαρχο προχθες στα τοπικα καναλια για τις φωτιες??? Παιδακι δημοτικου να βαζες καλυτερα θα μιλουσε. Εγω αν ημουν στη θεση του θα χα ηδη παραιτηθει ΒΛΑΧΟΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν και η μόρφωση δεν αποτελεί τεκμήριο ικανότητας ή εξυπνάδας θα έλεγα ότι καθ'όσον αφορά το συγκεκριμένο άτομο είτε μορφωμένο είτε αμόρφωτο στερείται παντελώς και ικανοτήτων και εξυπνάδας.
    Αρα το συμπέρασμα ειναι οτι έχει πολιτικό μέλλον...δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή