Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΚΟΤΣΙΡΑ “Προτεραιότητα να επαναφέρω την πίστη“


«Προτεραιότητά μου είναι να επαναφέρω την πίστη, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία στον ελληνικό λαό και να ξαναβρεθεί η Ελλάδα στην θέση που δικαιούται στον παγκόσμιο χάρτη», υπογραμμίζει ο Ελληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε απαντητική του επιστολή προς τον ομογενή υπουργό Πολυπολιτισμού της Βικτώριας, συμπατριώτη του (από τη Μεσσηνία) και φίλο του, Νίκο Κότσιρα. 
Απαντώντας σε συγχαρητήρια επιστολή του κ. Κότσιρα, ο κ. Σαμαράς σημειώνει ότι ανέλαβε τα καθήκοντά του «σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες γιατί πρέπει να γίνουν πολλά για να ξαναμπεί η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης».
«Θα συνεχίσω με πίστη, κουράγιο και δύναμη για να αξιοποιηθούν όλα τα υγιή στοιχεία εντός και εκτός της χώρας ώστε να ξαναμπεί η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης», τονίζει ο Ελληνας πρωθυπουργός και συμπληρώνει: «Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις Ελληνες και στενούς φίλους, όπως εσύ, να διακρίνονται και να αναλαμβάνουν σημαντικά αξιώματα στις χώρες όπου ζουν. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορώ να προσβλέπω στην υποστήριξή σου σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».
Σημειώνεται πως μόλις πριν δυο χρόνια ο κ. Κότσιρας σε συνέντευξή του είχε προβλέψει πως «ο φίλος μου ο Αντώνης θα γίνει σύντομα πρωθυπουργός».

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 25/08/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου