Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τι αλήθεια συμβαίνει;

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στην Πύλο έντονες φήμες πως μια σειρά ατόμων   εισπράττουν εδώ και χρόνια συντάξεις συγγενών τους που έχουν πεθάνει πολλά χρόνια πριν. Μερικά από τα ονόματα, μέχρι τώρα, ήταν υπεράνω υποψίας. Επειδή όμως τα μάτια μας έχουν δει πολλά θα μπορούσαν κάποιοι υπεύθυνοι να μας πληροφορήσουν τι ακριβώς συμβαίνει;
Αν οι φήμες αποδειχθεί πως δεν είναι  είναι μόνο φήμες αλλά πραγματικότητα τι προβλέπεται να γίνει με τα άτομα αυτά;  Θα υπάρξουν κυρώσεις ή η υπόθεση θα περάσει στο ντούκου; 
Τη στιγμή που περικόπτονται ακόμα και οι κατώτερες συντάξεις ή προβλέπεται  φόρος ακόμα και στα αναπηρικά επιδόματα αυτοί οι "κύριοι" δεν μπορούν να παραμείνουν ατιμώρητοι. 

Κώστας....

2 σχόλια:

  1. Εθνικό σπορ των νεοελλήνων η απάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις πληροφορήθηκα ότι ανάμεσα στα ονόματα που κυκλοφόρησαν ότι εισπράττουν τη σύνταξη του νεκρού συγγενή τους βρίσκεται και ο πατέρας μου Ιωάννης Κανελλόπουλος του Ηλία και ότι εδώ και 15 χρόνια περίπου εισπράττει τη σύνταξη του νεκρού πατέρα του!!!!!
    Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους "καλοθελητές" και "φίλους" ότι ο παππούς μου ήταν συνταξιούχος του ΟΓΑ, την σύνταξη του, όσο ήταν εν ζωή, του την παρέδιδε ο ταχυδρόμος στα χέρια και επιπλέον υπάρχουν στα αρχεία του ΟΓΑ η Ληξιαρχική Πράξη Θανάτου του καθώς και η απόφαση διακοπής της συνταξιοδότησης του.
    Λυπάμαι που οι αγαπητοί συμπολίτες μου, κάτοικοι όλοι αυτής της μικρής μας πόλης, που καθημερινά απολαμβάνουν τον καφέ τους στον πλάτανο, μη έχοντας τίποτα άλλο να τους απασχολήσει το μυαλό, έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν για μια ατιμία έναν άνθρωπο που δεν έχει ποτέ στη ζωή του αδικήσει κανέναν. Αντιθέτως πάντα μάχεται για το σωστό και το δίκαιο!!!
    Θα παρακαλούσα λοιπόν, όποιον έχει αποδείξεις ότι ο πατέρας μου εξαπάτησε το Ελληνικό Δημόσιο εισπράττοντας τόσα χρόνια τη σύνταξη του νεκρού πατέρα του να περάσει από το σπίτι μας και να μας το πει στα μούτρα!!!! Διαφορετικά να σταματήσει να διαδίδει τέτοιου είδους κακοήθιες και ψευτιές!!! Τίποτα δεν μένει κρυφό και η αλήθεια πάντα έρχεται στην επιφάνεια!

    Με φιλικούς χαιρετισμούς
    Νατάσσα Κανελλοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή