Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ανάδειξη μεσαιωνικού υδραγωγείου Πύλου


Το έργο αποκατάστασης και ανάδειξης του μεσαιωνικού υδραγωγείου της Πύλου, προϋπολογισμού 150.000,22 ευρώ , δημοπρατεί ο Δήμος Πύλου -Νέστορος στις 16 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τις εντυπωσιακές διατηρητέες καμάρες στο δρόμο προς τη Μεθώνη. Το έργο χρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα “Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα“ και η προθεσμία για την υλοποίησή του, σύμφωνα με τη διακήρυξη, είναι 8 μήνες.
Για το έργο τη μελέτη έχει εκπονήσει η Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, επί της θητείας του δημάρχου Πύλου Γιώργου Χρονόπουλου.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 19/09/2012

5 σχόλια:

  1. Είναι ένα ερώτημα στο οποίο δεν μπορώ ν' απαντήσω. Δεν ξέρω αν έχουν εξοφληθεί και οι μελετητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις απ οτι λες πρόσβαση στο δημαρχείο οπότε μπορείς να μάθεις και να πληροφορήσεις και εμάς.Παρεπιπτόντως έχω τσεκάρει ότι -τώρα τελευταία πολύ περισσότερο- δεν αναδημοσιεύεις όλα τα θέματα που αφορούν τον δήμο. Π.Χ.Δεν είδα πουθενά την διαμαρτυρία του προέδρου του Ν.Ο.Πύλου που δημοσιέυτηκε στο Θάρρος,ούτε την επιστολή του Γιαννόπουλου στην Ελευθερία για την στάση των αιρετών απέναντι στον νεο χάρτη αυτοδιοίκησης που ορκίστηκαν να υπηρετήσουν.ΓΙΑΤΙ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το "ΘΑΡΡΟΣ", στην ηλεκτρονική σελίδα του δεν αναδημοσιεύει όλη την ύλη της εφημερίδας. Επομένως δεν μπορώ να έχω πρόσβαση, από μακριά, σε όλη την εφημερίδα.
    Όσο για την επιστολή του Γιαννόπουλου δεν την έχω υπόψη μου. Πες μου ποια ημερομηνία ήταν για να την αναζητήσω και να την δημοσιεύσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -Επειδή κατα κάποιο τρόπο λειτουργείς δημοσιογραφικά θα το βρεις μόνος σου.Για να σε διευκολύνω νομίζω ότι είναι στο φύλλο του Σαββάτου 15-9-2012.Δημοσιευσέ το και αν θες το σχολιάζουμε.Και μην ξεχάσεις το θέμα με τους μελετητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή