Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ


Ο Πρέσβης του Βιετνάμ στην Ελλάδα κ. Binh Vu επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρη Καφαντάρη, στην Πύλο την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012.

Ο Πρέσβης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην Μεσσηνία όπου και συμμετείχε σε συναντήσεις εργασίας.

Στο Δημαρχείο της Πύλου συναντήθηκε με το Δήμαρχο, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος και εξεδήλωσε το θαυμασμό του για το εξαιρετικής ομορφιάς φυσικό τοπίο. Ο κ. Καφαντάρης τον ενημέρωσε για τα παραγόμενα προϊόντα, την ιστορία και την πολιτιστική παράδοση του Δήμου.

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της ανάπτυξης περαιτέρω συνεργασίας των δυο χωρών, με στόχο αφενός την διάνοιξη διόδων προώθησης των αγροτικών προϊόντων της περιοχής και αφετέρου ενίσχυσης του τουρισμού.

Ο Δήμαρχος κ. Καφαντάρης προσέφερε στον Πρέσβη κ. Binh Vu το λεύκωμα της Πύλου και ο Πρέσβης ανταπέδωσε τη χειρονομία προσφέροντάς του ένα χειροποίητο κάδρο το οποίο αποτυπώνει την ύπαιθρο του Βιετνάμ.

2 σχόλια:

  1. Εδώ πάει γάντι - ενώ ο κόσμος καίγεται το μ.... χτενίζεται-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΝΙΞΤΟΝ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ.

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ
    ΒΕΛΟΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή