Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Σκουπιδοδέματα στην Πύλο


Την περίοδο που διαπραγματευόταν ο Χρονόπουλος την εγκατάσταση του μπαλοποιητή στο σκουπιδότοπο της Πύλου δεχόμενος τα σκουπίδια της περιοχής (το πλήρωσε ακριβά αυτό), είχε τις διαβεβαιώσεις από την Περιφέρεια ότι θα έπαιρναν τις μπάλες, αλλά το εργοστάσιο επεξεργασίας ακόμα δεν είναι έτοιμο.
Αποτέλεσμα; Ο καλλικρατικός δήμος της Πύλου δέχεται τα σκουπίδια των συνενωμένων δήμων, γέμισε ο τόπος με μπάλες, δεν τις έχουν πάρει ποτέ και κανείς δεν γνωρίζει πότε το κράτος θα σταματήσει να είναι υποκράτος! Ετσι όπως πάει το πράγμα θα πληρώσει και ο Καφαντάρης ακριβά τα «σκουπίδια». 

Τάκης Αλεξάκης "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 19/11/2012

Είναι ο "χρυσός" που είχατε ανακαλύψει.
Το εργοστάσιο πιθανόν να μην γίνει ποτέ. Γι' αυτό να πάτε να πάρετε τις μπάλες σπίτι σας, όλοι εσείς που ήσασταν θιασώτες της "μεγάλης ιδέας" του Χρονόπουλου.

Κώστας....


3 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΟΝΤΙΑΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕ.ΕΚΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΥΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πάθος μου μπορείς να το εντοπίσεις μόνο στην αγάπη μου για την Πύλο. Αν αυτό με εκθέτει χαίρομαι γι' αυτό. Εκεί μπορώ ν' αντιπαρατεθώ με όλους αυτούς που ηθελημένα ή αθέλητα κάνουν κακό (κατ' εμένα) στο χωριό.
    Από την αρχή είχα επισημάνει ότι η εγκατάσταση του δεματοποιητή ήταν λάθος κίνηση και θα δημιουργήσει προβλήματα. Αν ξέρεις κάποιον τρόπο για την απομάκρυνσή του να την εισηγηθείς στη δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!



    ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή