Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Εντάξεις έργων συζητεί το Δ.Σ. Πύλου - Νέστορος


Την ένταξη έργων στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑΑ και στο Leader της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας πρόκειται να συζητήσει και να ζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος, που συνεδριάζει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα.
Ειδικότερα, αναμένεται να υποβάλει: 
• Στην ΕΕΤΑΑ, προτάσεις για τις εντάξεις των ακόλουθων έργων: Διαμόρφωση - ηλεκτροφωτισμός - πλακόστρωση της παραλιακής ζώνης των δρόμων της αγοράς Φοινικούντας και της γειτονιάς Παλαμιδίου (β’ φάση), προϋπολογισμού 680.000 ευρώ. Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Πύλου, προϋπολογισμών 417.000 ευρώ και 293.000 ευρώ.
• Στην Αναπτυξιακή, προτάσεις για εντάξεις στο Leader των έργων και προμηθειών: Γήπεδο beach volley στη Μεθώνη. Κατασκευή δεξαμενής ύδρευσης στη Λαχανάδα. Γήπεδο αντισφαίρισης στην Πύλο. Προμήθεια στολών και μουσικών οργάνων για τη Φιλαρμονική του Δήμου. Ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου οικισμού Πετροχωρίου. Δημιουργία ενημερωτικού - πληροφοριακού ντοκιμαντέρ για τις περιοχές Natura του Δήμου. Διαμόρφωση θέσεως θέας στην είσοδο της Πύλου. Παρέμβαση στην “οικία Μπάρκα” στη Χώρα. 
Το Δ.Σ. Πύλου - Νέστορος πρόκειται ακόμη μεταξύ άλλων: Να λάβει απόφαση σχετικά με την πρόταση αναοριοθέτησης του αρχαιολογικού χώρου του Κάστρου της Μεθώνης. Να εγκρίνει την υποβολή αιτήματος του Δήμου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για ρύθμιση δανειακών υποχρεώσεων.

"ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" 01/12/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου